Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ( כנראה טוטל לוס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת מרומזר לוקח פניה שמאלה כאשר אור ירוק נדלק(אני הייתי ראשון) מהכביש הראשי

אישה נכנסת באף שלי במהירות 110 קמש. רוב הסיכויים שהאוטו הלך לעולמו. מזדה 323F 00.

ברור שהיא אשמה אפילו יש מצלמה בכביש שלה(השוטרים אמרו לי).

פורסם

מצטער לשמוע.

איך היא בדיוק נכנסה ? היא באה ממול ?בנתיב נגדי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

צודק העיקר הבריאות זה סה"כ אוטו {שאפילו לא הייתי מרוצה ממנו} כניראה שהמצב של האשה לא הכי טוב (בת 50 בערך) היא בקושי יצאה מהאוטו , אמבולנס לקח אותה(באו גם שוטרים). אני כמובן עזרתי

עזרתי לה לצאת מהאוטו , הבאתי לה מים , והרגעתי אותה. לא דיברתי איתה מי אשם ומי לא אבל לפני

שהשוטרים באו היא אמרה כמה פעמים למה עברתי באדום. כשהשוטרים הגיעו הם לקחו פרטים ושאלו

מה קרה. לפני שהשוטרים תיחקרו אותה שמעתי שהשוטר אומר לה שיש פה מצלמה ושהיא צריכה

להגיד את האמת{באמת היה שם מצלמה}.

האם המצלמה קובעת משהוא?

מי אשם?

פורסם

אל תדאג, אם אתה היית בסדר אז תילך בדרך הישר ולא תואשם בגרימת התאונה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ממה אתה דואג?

אם במקום יש מצלמה הכל מתועד על סרט הצילום.

שאלה: לפני שיצאת למרות שהיה לך ירוק הסתכלת אם הצומת פנויה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך היא ניכנסה בך ב110 קמ"ש ולא קרה לך ולה כמעט כלום?! אם היא ניכנסה לך באף אז היא אמורה לסבוב אותך 200 סביב הציר והיא אמורה לקבל מכה ממש לחזקה בפרצוף ולעוף לאנשהו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

המהירות לא מדוייקת. המהירות שלי לא הייתה גבוה{פנייה} אני הייתי לבד באוטו והפגיעה הייתה בצד

הרחוק(לא קרוב אליי). הייתי בבית חולים אם כאבים קלים בבטן אחרי כמה בדיקות שיחרורו אותי והאשה הייתה במצב יותר גרוע לפי מה שראתי.

פורסם

הכריות אויר של נפתחו מחזה לא יפה. האוטו שלי עף קצת, אצלי הכריות לא נפתחו{בגלל בעיה שיש בחשמל}

• תוכן חדש...