Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב . מדובר בסובארו XV שנת 2017. נאמר לי שנרכש מחברת אלבר ב 0 ק"מ. שהסתכלתי על רישיון הרכב אני מגלה את הפרטים הבאים :  מועד עליה לכביש 10/2017.. מועד רישום בעלות : 02/2019 . שאלתי מה מקור הפער. המוכר טוען שהיבואן החליף את הרכב הקודם בגלל קילופי צבע. ז"א הבעלים קיבל רכב "חדש". 

האם אמור להיות מסמך שמראה מה מקור הרכב הזה?  אני חושב שאולי מדובר ברכב תצוגה. שהרי בין מועד עלייה לכביש עד לרישום הבעלים  עברו 16 חודשים ..

תודה רבה 

פורסם

מה מספר הבעלים הקודמים? מה מקוריות הרכב ברשיון?

מוזר לי שהרכב הוחלף בגלל קילופי צבע, אבל אולי למישהו בפורום יש ניסיון שתומך באפשרות.

האם המוכר הציג איזה מסמך לגבי ה-0 ק"מ ולגבי החלפת הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיפור של קילופי צבע לא קשור. 

עברו 16 חודשים בין מועד הרישום למועד עליה לכביש, זה לא היה רכב תצוגה כיוון שלרכיבי תצוגה לא עושים רישום. 

תבקש לראות חוזה רכישה, בו מופיע קילומטרז' הרכב בעת רכישה של הבעלים הנוכחי. אם מופיע שם 0, זה אכן רכב 0 קילומטרים שעמד  16 חודשים ועוד כנראה שנה נוספת לפני ביצוע הרישום. 

פורסם

בעלים קודמים : 01 . הוא טרם הציג כל נייר/ מסמך. הוא "על זה". סיפור של אבא שלו שנהג על הרכב וכרגע מאושפז. לא משנה. אני מחכה למחר לעדכונים. אנסה לברר גם בעצמי אצל היבואן. 

פורסם

אם ראית את רשיון הרכב הרי ששם מוםיעה מקוריות הרישום.

והוא מוכר בשביל אבא? תתחיל לבדוק שהקשר אמיתי - למשל לראות אם שם האב ברשיון תואם לזה שבת.ז. של המוכר. אם לא - מעלה חשד שמדובר בסוחר, ומצריך להיות זהיר שבעתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, amitbr כתב:

המוכר טוען שהיבואן החליף את הרכב הקודם בגלל קילופי צבע. ז"א הבעלים קיבל רכב "חדש". 

נניח והחליף. הרכב החדש שהבעים קיבל הוא עם מספר אחר, רישיון אחר, תאריך אחר. אין קשר. ההסבר הזה לא קביל. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

נניח והחליף. הרכב החדש שהבעים קיבל הוא עם מספר אחר, רישיון אחר, תאריך אחר. אין קשר. ההסבר הזה לא קביל. 

בלי שראיתי שום נייר שמוכיח את זה . ברמה הכללית , נראה לי שהטענה שלך לא מבוססת. לא היו מקרים שהיבואן החליף רכב "תקול" ברכב אחר? מוזמנים להגיב.  נדמה לי ששמעתי על מקרים כאלו.

פורסם

נגיד שהיבואן החליף. 

קיבלת רכב אחר. מספר רישוי אחר. רישיון אחר. תאריך אחר. 

זה לא יכול לשמש הסבר לפער בין תאריך עליה לתאריך בעלות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 דקות, amitbr כתב:

בלי שראיתי שום נייר שמוכיח את זה . ברמה הכללית , נראה לי שהטענה שלך לא מבוססת. לא היו מקרים שהיבואן החליף רכב "תקול" ברכב אחר? מוזמנים להגיב.  נדמה לי ששמעתי על מקרים כאלו.

רכב אחר = מס' שילדה אחר = רשיון רכב אחר = מועד עליה לכביש אחר

הגיוני לא?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

יבואן החליף רכב למישהו אחרי 16 חודשים.

זה לעצמו נשמע הזוי לחלוטין.

לא שמעתי על מקרה כזה מעולם.

כנראה שזה רכב יד שניה. 

יד ראשונה היתה ליסנג רגיל ולא 0 ק"מ

• רעיון טוב! 1

.

פורסם (נערך)

טוב. רק כדי לסגור את כל הפינות והספקולציות. בסוף לא קניתי את הרכב. אז הסיפור הוא כזה : הרכב נקנה מסוכנות שמעון ברזילי סובארו בירושלים. ז"א יד 1 היא שמעון ברזילי. הסוכנות טוענת שהרכב נקנה כחדש. ז"א הקונה - הבעלים הנוכחיים קיבל רכב חדש. לא מוכנים להוציא שום מסמך כתוב על כך.

לי זה נשמע הגיוני שהרכב היה די חדש, היות וכיום הוא עם 18 אלף ק"מ.

לאחר התייעצות, גם עם סוחר רכבים. מדובר רשמית ברכב "חברה" שצריך להוריד עליו בערך 15 אחוז. לדעתי יש מצב שזה רכב שהיה בתצוגה או משהו בסגנון.

המוכר סירב להוריד אפילו  10 אחוז .  כנראה כי יש שוק חזק לרכבים האלו ( סובארו XV ). אני פרשתי מהקנייה.

זהו. נראה שבסוף הוא מצא קונה. מצא פראייר ? שאלה טובה.

לדעתי, אם הקונה יחזיק את הרכב 5 שנים אז אולי הקונה  עשה עסקה טובה מבחינתו.

עריכה אחרונה על ידי amitbr
  • אהבתי 1
פורסם

טוב עשית שהתרחקת מהעסקה כמו שהוצעה. 

הספק קיים, התשובה הראשונית של המוכר לא מספקת (ואף מחשידה), והסיכוי לגלות היסטוריה שונה ממה שסופר לא הופג.

לדעתי זה רכב שלא נמכר ולאחר שנה נרשם על שם סוכנות היבוא, ונמכר כיד 01 לאחר 4 חודשים נוספים. 

יתכן והסוכנות "'קנתה" את הרכב מהיבואן במחיר אטרקטיבי. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...