Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריחן מומלץ מאוטו דיפו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, מחפש ריחן לרכב

אתחיל בכך שאגיד שאני ממש לא סובל את הריח של כל העצים האלו (לפחות אלו שנתקלתי בהם) פשוט ריח סינטטי חזק ולא נעים. הרכב שלי נקי 24/7 והגעתי למצב שאין לי ריח בכלל לרכב, לא של סבון עם ניחוח טוב אלא ממש של כלום. באלי להוסיף איזה ריחן עדין מאוטו-דיפו ככה שאוכל לקפוץ בלי הזמנה מחנות ייעודית לטיפוח כי שום דבר לא קרוב אליי לבית.

פורסם

שאלה קשה כי לכול אחד ריח מועדף עליו.

פשוט תגיש ותריח, על כול פחית של קליפורניה יש מדבקה שניתן לריח ולבדוק אם מוצא חן בעיניך.

אני בכול אופן אוהב את ריח ״רכב חדש״ ויש black ice.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תפזר קליפות שום באוטו, גם נגד העין הרע.

ברצינות - תבוא למדף עם פחיות ריח באוטו דיפו/יילו/שטיפת רכב כלשהי, יש עליהן מקום שאפשר לגרד ולהריח, ותבחר מה שנראה לך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 4.8.2021 בשעה 22:38, yulianx כתב:

שאלה קשה כי לכול אחד ריח מועדף עליו.

פשוט תגיש ותריח, על כול פחית של קליפורניה יש מדבקה שניתן לריח ולבדוק אם מוצא חן בעיניך.

אני בכול אופן אוהב את ריח ״רכב חדש״ ויש black ice.

עד כמה זה באמת מזכיר רכב חדש?

הפעלתי לא מזמן רימון חיטוי למזגן בריח רכב חדש של מגייוורס. וואו זה מסריח. אחד לאחד הריח של המחטא שירותים מהטירונות

פורסם

זה לא מזכיר באמת פלסטיק חדש, אבל לדעתי ריח נעים אחר, מרענן כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...