Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה ידיעה על חיפאי שעבר תאונת צניחה בארה"ב, שנחבט בקרקע לאחר נפילה מגובה 4 ק"מ.

לדעתי מדובר בבנאדם המחזיק מכונית בווארית נדירה בארץ.

מישהו יכול לאמת או להפריך את הסברה שאכן מדובר באותו בנאדם?

בכל מקרה, איחולי החלמה ורפואה שלמה לבנאדם, יהיה מי שיהיה.

:puzzled:
פורסם

אף אחד לא שורד נפילה מ-4 ק"מ. לפי מה שכתוב שם, הוא הסתבך עם המצנח בגובה של כמה עשרות מטרים תוך כדי ביצוע איזהשהוא תמרון. כתוב שהוא צונח מנוסה, ולכן אני מניח שכמה עשרות מטרים מהקרקע הוא ביצע תמרון חד שגרם לסיבוך מסוים במצנח שלו (פשוט, צונח לא מנוסה בחיים לא יחלום, או יהיה מסוגל לבצע תמרון מהסוג הזה כמה עשרות מטרים מהקרקע). מה שמוזר לי הוא שכתוב שם שהוא נפל לקרקע במהירות של יותר מ-100 קמ"ש. מהירות אדירה כזו לא משאירה בנאדם בחיים... לכן אני מניח שזה היה הרבה פחות (מה שמתאים יותר באם הוא באמת איבד שליטה רק כמה עשרות מטרים מהקרקע).

בכל זאת, איחולי החלמה מכל הלב. ראיתי פעם בנאדם מנסה לבצע תמרון כמה עשרות מטרים מהקרקע ומאבד שליטה - הוא שבר המון דברים בגוף, פינו אותו במסוק צבאי, זה ממש לא היה מחזה נעים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדכון אחרון:

ציטוט מאתר תפוז:

"שוחחנו עם אמו של דודי לפני זמן קצר.

מצבו הנוכחי הוא כזה:

מצבו קשה אך יציב, מורידים אותו מהנרקוזה [הרדמה תרופתית] ומחכים שהוא יתעורר.

סקר פגיעות (לא מפורט):

פגיעה בפנים - עצמות פנימיות מרוסקות, לסת שבורה

חוליה צווארית שבורה אבל אין חשש לשיתוק !

פגיעות באיברים פנימיים וכלי דם (שני עורקים שהם היו צריכים לסתום בכדי...)

שברים בגפיים ובאגן

מצב יציב ואין סכנת חיים (עד שהוא יפגוש אותי ואז אני חונק אותו!)

את הניתוחים הוא יצטרך לעשות שם והערכה היא שהוא לא יצא מבית החולים בחודש הקרוב

הוא בבית חולים מעולה שמתמחה בסוג זה של פגיעות והיה לו מזל שכן הפינוי היה מהיר ביותר וביצעו בו החייאה במקום באופן יעיל.

לא היתה לו תקלה בציוד. הוא פתח בזמן לא מאוחר.. הוא ניסה את תרגיל ההוק החביב שלו כנראה ואם החופה החדשה והקטנה שלו הוא יכול להגיע למהירות מרשימה, הבעיה היא שכנראה הוא משך יותר מידי ולא יצא מהסיבוב בזמן...

"

פורסם

אלוהים ישמור.

איחולי החלמה מהירה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...