Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

נתקלתי בבעיה מוזרה של רעשים בסיבוב ההגה של רכב חדש - פולקסוואגן טיגואן 2021. 

פניתי לשירות - סיפרו לי שהרעשים זה תקין... נתנו לי איזה טופס שכתוב שם (באנגלית) שהרעשים באזור ההגה במזג האוויר לך זה בסדר (שזה לא ממש המזג האויר עכשיו בארץ)

צירפתי הקלטה של הרעשים שיש ברכב שלי.  

עריכה אחרונה על ידי Demon-Resident
פורסם

זה בסך הכל הסליל כרית אוויר, שמתחכך בתוך "הבית" שלו.

הרעש זניח, ולא יכול להיגרם שום נזק, גם לא עתידי, מזה.

היה לי את זה באיביזה, ועם הזמן זה טיפה נהיה חלש יותר.

פורסם
לפני 1 דקה, yossiaviel כתב:

זה בסך הכל הסליל כרית אוויר, שמתחכך בתוך "הבית" שלו.

הרעש זניח, ולא יכול להיגרם שום נזק, גם לא עתידי, מזה.

היה לי את זה באיביזה, ועם הזמן זה טיפה נהיה חלש יותר.

קצת מוזר לקבל את זה ברכב חדש...האם פשוט לעזוב את זה כי אין לזה פתרון או לנסות לקבל טיפול ותיקון?

פורסם

תמיד יש פתרון.

במקרה הנ"ל, זה כרוך בלא מעט עבודה.

פירוק בית ההגה, הוצאת ההגה, הוצאת הכרית עצמה, ולבסוף החלפת הסליל. עם סיכוי גבוה שיהיה שקט יותר.

אני אישית, הייתי נמנע מכל זה, ורק אם הרעש מתגבר, וזה היה מפריע, הייתי דורש החלפה.

אצלי ברכב הצרצור הזה, דווקא נחלש מעט, ולא נגעתי בזה.

תעקוב אחרי,  ותבדוק אם זה קורה בשני כיווני סיבוב הגה. ימינה עד הסוף וגם שמאלה, כנ"ל.

אפשר בעמידה, במגרש חנייה בשקט בלילה. 

• תוכן חדש...