Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השבוע רכשתי רכב מסוג יונדאי i25 פרימיום 2016

מסוכנות המוכר הציג לי אותה כיד פרטית שהגיעה עליו מעסקת ליסינג (גם ברשיון רכב הרכב מופיע כיד פרטית) אך כשהייתי אצל המוסך היום הוא ראה את פתח הדלק שיש שמה הברגה של בורג ליד הפתח של הדלק ואמר שזה כי הוציאו את הדלק וזה בדרכ ברכבי חברה/ ליסינג.

בחוזה של הרכב המוכר התחייב שהרכב לא נרשם לעולם תחת חברה או ליסינג.

איך אני יכול לברר אם זה באמת רכב חברה למרות שברשיון הוא מופיע כבעלים פרטי יד ראשונה.

פורסם
לפני שעה, itzik123 כתב:

באיזור אישי הממשלתי אתה יכול לראות בעלויות קודמות. אני לא בטוח שכל חברה תהיה רשומה שם ככזאת, אבל תתחיל מזה.

נכנסתי לפרטי רשיון הרכב אבל לא כתוב כלום ברישום מקורי, 

וברשיון כתוב בעלים קודמים 01

פורסם
לפני 35 דקות, Mr.Hybrid כתב:

תלחץ על פרטי רכב ולא על רישיון הרכב.

כתוב בעלות קודמת פרטית אז זה אומר שאין סיכוי שהרכב היה בחברה לא?

גם אם המוסך חושב שהיה דלקן

פורסם

יש אנשים (מעטים אמנם) ששמים דלקן ברכבם הפרטי, מטעמי נוחות/ מחיר טוב וכולי. 

ברכבי הקודם הייתה עדיין הטבעת של הדלקן, וזאת כשהרכב היה ביד פרטית .

אולי נפלת על אחד ממעטים כאלה. 

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אפשר לשים דלקן בדרכב בפרטי. ואפשר לשים דלקן חברה ברכב פרטי עלפי מדיניות החברה. יש הכל מהכל.

תתחדש ותהנה

• רעיון טוב! 1

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

גם לי יש דלקן ברכב פרטי - אני חושב שזה יותר נפוץ ממה שחושבים ולא סימן ודאי לליסינג 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם לא מצויין ברשיון הרכב בעלות מקורית ליסינג/השכרה/החכר, אז רוב הסיכויים שהיה בבעלות פרטית.

בימינו קיימים דלקנים גם ברכבים פרטיים כך שזה לא בהכרח חריג... יכול להיות גם שבעל הרכב היה בעל עסק כלשהו שמימן את הוצאות הדלק שלו.

פורסם

יש אחוז (מאוד) מסויים של פרטיים ששמים דלקן. מצוי לדעתי הרבה יותר רכבי חברה שרשומים על שם בעל החברה, כביכול רכב פרטי. אני נתקל בזה לא מעט אצל לקוחות (כרו''ח) וגם לי היה רכב כזה. ברור שהוא זכה ליחס של רכב חברה (דילוג על טיפולים, שימוש מאוד לא עדין...) אך נמכר הלאה כפרטי.

• תוכן חדש...