Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, GR8Day כתב:

תתחדש ותהנה!

היו לך בעיות בעבר עם מערכת הגפ''מ?

תודה!

על האימפלה הייתה לי מערכת גפ"מ כ 9.5 שנים (מתוך כ 10.5 שהרכב בבעלותי).

מבחינה מכנית לא היו בעיות עם המערכת כלל חוץ מזה שבשנה וחצי האחרונות נורת Check engine הייתה מידי פעם נדלקת עם קוד תקלה שקשור לתערובת עשירה מידי (לפי הבנתי בתרגום חופשי) בממיר הקטליטי (p420), הייתי פשוט מאפס אותה מידי פעם ובכך זה הסתכם.

מבחינת המערכת עצמה בשנה האחרונה הייתה תקלה מעצבנת (חשמלית בעיקר) שבית פילטר של המערכת, שמשמש גם כחיישן טמפרטורה היה נשרף, זה קרה שלוש פעמים, אחרי החלפות וטיפול בחוטי חשמל ישנים\בלויים של מערכת הגז, הבעיה נפתרה.

סה"כ אני מאוד מרוצה ולמי שנוסע הרבה ויש רכב שמתאים להסבה (לא כל המנועים מתאימים), אני ממליץ בהחלט. כשההתקנה מקצועית ומטפלים כמו שצריך אצל איש גפ"מ מקצועי לא אמורות להיות בעיות. אני חבר בקבוצות וואטסאפ של גפ"מ שיש בהן מתקינים מכל הארץ שיכולים לתת תשובות לשאלות יותר ספציפיות.

• אהבתי 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

השקע הזה במערכת המולטימדיה מופיע גם באינפיניטי (חטיבת היוקרה של ניסאן). אכן נראה לא נוח בכלל.

אחלה סקירה, תודה.

• אהבתי 1
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יוני אשמח אם תוכל לצרף אותי לווצאפ של המתיקני גפ"מ, יש לי לנסר 2011 וחווה איתה הרבה בעיות עם המערכת גז.

הגעתי ליאוש :(

• תוכן חדש...