Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעש של מכונת כביסה לא קשור לגיר הרציף, ככה נשמע המנוע שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצפצוף הזה כנראה באמת מגיע מהתיבה הרציפה.

זה כאילו שהרכב כועס עליך שאתה מנסה להאיץ.

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלי בi10 יש רעש (צליל?) דומה כשמורידים את הרגל מהדוושה, נניח לקראת כניסה לכיכר.

אני תמיד חושב שיש מאחוריי אופנוע.

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

אם כבר מדברים על רעש מנוע שאופייני ליצרן מסויים, למאזדה 3 (דור 1 ו-2) יש סאונד בהתנעה שאם אני שומע ברחוב ישר אני מזהה, עוד מישהו? או שרק אני.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
לפני 22 דקות, amit_a כתב:

אם כבר מדברים על רעש מנוע שאופייני ליצרן מסויים, למאזדה 3 (דור 1 ו-2) יש סאונד בהתנעה שאם אני שומע ברחוב ישר אני מזהה, עוד מישהו? או שרק אני.

בול!

פורסם

בפיאסטה שלי איפשהו ב1000-1500 סלד בלי לחיצה על הגז בהילוך שלישי יש רעש של מנוע סילון שנכבה🤣

די בטוח שזה הגיר ויש גם את הרעש במאזדה 3 ו2 ישנות

פורסם

אם אז...

באופן מפתיע הרעש של המנוע משולש הצילנדרים של רנו מאד מרשים כש

הוא מטפס ל 7000 סל"ד

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, amit_a כתב:

צליל כזה כאילו מישהו שולף חרב ביחד עם סיבוב הסטרטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני בעל 2 מיקרות 2011 ו 2018 הרעש לא מהמנוע,המנוע יחסית שקט.

שהרכב מפתח מהירות יש רעש מהגלגלים ומגוף הרכב,אין קשר בכלל למנוע  ולא לגיר עשיתי מספר ניסויים בנושא.

לגבי הגיר,הגיר יחסית שקט שהגיר עושה קילומטראז' לחדי שמיעה יש זימזום קל לקראת עצירה ממה שקראתי יש אנשים שהחליפו שמן גיר וזה נעלם להם.

הגיר הרציף הזה נימצא בסוזוקי סוויפט,אטראז',ספייסטאר,שברולט ספארק,ניסאן אלמרה החדשה.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • תוכן חדש...