Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לחדי שמיעה.

כבר תקופה ארוכה מסקרן אותי מי מה נובע  הרעש האופייני של המנוע של שלושת הרכבים הנ"ל

מין צליל של ציפצוף כזה כשהרכב מאיץ.

למישהו יש הסבר?🤔

עריכה אחרונה על ידי netanel92
פורסם

לא הייתי קורא לזה ציפצוף, זה פשוט רעש של מנוע עקב חוסר בידוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, netanel92 כתב:

מין צליל של ציפצוף כזה כשהרכב מאיץ.

רעש של תיבת הילוכים רציפה. יש את זה גם בטויוטה וניסן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, tza כתב:

מנוע 3 צילינדרים

מנוע 3 צילינדרים מאופיין ברעש טירטור, דיזלי משהו.

הציפצוף כאמור הוא מהתיבה הרציפה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם כי הרעש/רעידות זה ברכבים זולים, בסופר מיני זה לא קיים, הרעידות בקושי מורגשות אם בכלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, tza כתב:

מנוע 3 צילינדרים

לא בטוח בכלל.

(הכותב צבר כ-27 אלף ק"מ על רכב בעל 3 צילינדרים שאינו אטראז'\ספייס סטאר\מיקרה ומכיר את הרעש שהן מייצרות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נהגתי במיקרה ידנית 3 צילינדרים , אין שם שום רעש צפצוף. 

כנראה באמת מהגיר. 

פורסם

אני זוכר את הרעש של הטרטור של המנוע 3 צילינדרים שנהגתי במיקרה ובספייס סטאר שכורות.

יש לציין שאת אותו הרעש שמעתי גם שנהגתי על 208 שכורה עם מנוע 1.2 טורבו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנוע הפיורטק בעל צליל דיזלי, זה נשמע בסרק ובסלד מהירות נמוכה, אך במאמץ ההבדל ברכש הוא עצום בין הספייס סטאר.

בעוד שבספייס הצליל חודר היטב לתא הנוסעים, ברכבים עם מנוע פיורטק המצב שקט.

לנו עש קקטטס וספייס, כל שאני שומע את ההבדלים כול הזמן.

פורסם

הרעש שהתכוונתי אליו שמעתי  בתור עובר אורח ולא תוך כדי נהיגה.

ברגע שחולפות לידי אחד מהרכבים הצליל נשמע היטב. ברכבים אחרים אין אותו הצליל בזמן מאמץ.

פורסם

תמיד חשבתי שזה רכב שעושה רעש כאילו "שבור" לו משהו בפנים.. חחח זה שילוב גאוני של מנוע 3 ציל' עם גיר רציף...

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני 2 דקות, המחליף כתב:

רכב שעושה רעש כאילו "שבור" לו משהו בפנים

זה בדיוק מה שעובר לי בראש שאני ניתקל ברכבים האילו!

• מעניין 1
  • תוכן חדש...