Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

ברשותי רכב יחסית חדש סיטרואן סי 5 איירקרוס שנת 2020 והגיע זמן לטיפול ראשון.

אני מתלבט בין ללכת למוסך מורשה היבואן (באשדוד) לבין טיפול במוסך גבע שקיבל פה המון שבחים.

השאלה שלי היא - מה המינוסים בטיפול במוסך גבע לעומת מורשה יבואן מבחינת אחריות, רצון טוב בהמשך וכו' (ברור לי שהטיפול בגבע יהיה מעולה).

אשמח לבעד ונגד בעניין הזה.

את הסי 3 שלי אני מתכנן לקחת לגבע בכל מקרה שכן הוא נכנס לשנתו החמישית והאחריות גם ככה מסתיימת בעוד שנה. אבל אני מאוד מתלבט לגבי הסי 5 איירקרוס (לשניהם הטיפול הוא בחודש הקרוב)

המון תודה

יובל

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מבחינת אחריות אתה לא תפגע

לדעתי השאלה כמה שנים אתה ולך להזיק את האוטו 

ולמה? אם תחזיק את האוטו תקופה של עד 3 שנים ברוב המקרים אוטו שטופל במורשה ישמור על ערך יותר גבוה כשתגיע למכור אותו

אבל אם התוכנית היא זמן יותר ממושך לדעתי פחות מענין אנשים הטיפול במורשה 

זה גם תלוי בכמות הנסועה השנתית מי שנוסע 40 בשנה ומחזיק אוטו 5 שנים האוטו יהיה סחיר אותו דבר אם יטופל במורשה או בלא מורשה ורק לאורך התקופה על הטיפולים במורשה תשלם הרבה יותר

ולכן זה מאוד אינודואלי 

באם תספר כמה אתה מתכון להחזיק את האוטו ומה הנסועה שלך זה ישנה

באותו רמה אם מחר תעשה טריד אין על האוטו לא ישנה אם תטפל במורשה או בפרטי

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

דווקא בתקופת האחריות הייתי מטפל במורשה יבואן, מהסיבה שאם אתה מטפל במוסך מורשה משרד התחבורה חובת ההוכחה עליך, ובטיפול במורשה יבואן האחריות  היא עליהם.

מספיק שבמוסך מורשה  משרד  התחבורה לא עודכנו שהחליפו סוג שמן ושמו את הסוג הישן וכתוצאה מכך היה כשל במנוע, זאת סיבה מספיק טובה לשלם את האקסטרא בשביל שקט נפשי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

סבבה 

כפי הנראה שאתה צודק

אך לאחר תקופת האחריות אין שום ענין לשפוך כסף למורשה סתם

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

מתכנן להחזיק לזמן ארוך.

החלטתי לקחת את הטיפול הראשון למוסך המורשה ואת הסי 3 אקבע לגבע.

שנה הבאה אולי אעשה כבר את שתיהם בגבע.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...