Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה,
כשבודקים מרווח לרוחב המשוב האחורי (למשל באתר הזה) - הנתון המשמעותי זה מרווח ירכיים או כתפיים?
לענ"ד מרווח ירכיים הוא החלק החשוב. ואז, האם יכול להיות שהמושב האחורי בספורטאז רחב כמו בקורולה סטיישן?
(ונירו לעומת זאת צר יותר מקורולה ומספורטאז...)

ספורטאז: Second Row Hip Room (inches) 51.2 שבהמרה לס"מ זה 130 ס"מ
קורולה: Second Row Hip Room (inches) 51.3 שבהמרה לס"מ זה 130.3 ס"מ
נירו:  Second Row Hip Room (inches) 48.3 שבהמרה לס"מ זה 122.7 ס"מ

ישבתי בקורולה סטיישן ובספורטאז, הקורולה הרגישה מעט צפופה יותר, אבל אולי זה פסיכולוגי.
לעומת זאת, אם מתייחסים למרווח הכתפיים אז בספורטאז ונירו יש 55 אינטש לעומת 51.7 בקרולה (ואולי זה ההסבר)

ובכלל, האם אפשר להסתמך על הנתונים האלה שהם מדוייקים ומתאימים גם לרכבים המשווקים בישראל?

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

תלוי למה הנתון הזה ישמש אותך.

לפי מה שבינתיים נראה לי, שמרווח הירכיים רלוונטי יותר כאשר מדברים על כיסאות בטיחות (נניח 2 אנשים וכיסא בטיחות, 2 כיסאות בטיחות ובנאדם, 3 כיסאות בטיחות), או כאשר מדובר על אנשים שמנים.

לאנשים ממוצעים, בלי כיסאות בטיחות נראה לי שמרווח הכתפיים הוא הקריטי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיועד ל 3 ילדים ממוצעים בגילאי 10-14.
כיום יש לי ספורטאז, מתלבט בין הנירו לקורולה סטיישן.
הספורטאז הייתה לנו סבבה, ומחפש לשמור על מרווח דומה.
חשבתי על הנירו, אבל ראיתי שבמרווח ירכיים היא קטנה מהספורטאז והקורולה, ולכן לא ברור לי מה משפיע בפועל על התחשוה - מרווח כתפיים או ירכיים.
בקיצור, נשמע שדווקא כתפיים יהיה יותר משמעותי לנו

פורסם

כנראה שכן, אבל אולי אפשר לעשות טיול קטן לסוכנויות שישבו ויראו בעצמם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.6.2021 בשעה 14:49, דור-- כתב:

מיועד ל 3 ילדים ממוצעים בגילאי 10-14.
כיום יש לי ספורטאז, מתלבט בין הנירו לקורולה סטיישן.
הספורטאז הייתה לנו סבבה, ומחפש לשמור על מרווח דומה.
חשבתי על הנירו, אבל ראיתי שבמרווח ירכיים היא קטנה מהספורטאז והקורולה, ולכן לא ברור לי מה משפיע בפועל על התחשוה - מרווח כתפיים או ירכיים.
בקיצור, נשמע שדווקא כתפיים יהיה יותר משמעותי לנו

היי

אני בדיוק באותה התלבטות שהייתה לך.
עובר מספורטאז לאיוניק או קורולה סטיישן ומתלבט ביניהן.
תוכל לשתף מה לקחת בסוף ומה הכריע?

פורסם (נערך)

מן הסתם בני אדם , רחבים יותר בפלג גופם העליון, לכן מרווח הכתפיים יהיה זה שיתן לך את תחושת הצפיפות. מצד שני זה לא בהכרח נכון כשמדובר בנשים (כמובן שלא כולן) כדוגמת קרדשיאןס שאז מרווח הירכיים ככל הנראה הנראה יהיה המדד הקובע. 

There are only five male body shapes, according to health experts | Metro  News7 Kibbe body types ideas | body types, style, body

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
בתאריך 28.8.2021 בשעה 11:53, hararim כתב:

היי

אני בדיוק באותה התלבטות שהייתה לך.
עובר מספורטאז לאיוניק או קורולה סטיישן ומתלבט ביניהן.
תוכל לשתף מה לקחת בסוף ומה הכריע?

ככל הנראה נירו פלאג אין, יש קצת עיכובים עם מסירות רכבים, אז אני לא ממהר, בינתיים שמח להמשיך עם הספורטאז :)

בגדול הנירו מרווחת ואוורירית יותר מהקורולה, בעיקר רוחב מושב אחורי ומרווח רגליים. גם ממושב הנהג בקורולה לא התלהבתי (זה לא שבנירו המושב מעולה, הוא פשוט פחות גרוע)

לגבי האיוניק, הנירו מעט מרווחת ממנו, וגם המבנה שימושי ופרקטי יותר

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • תוכן חדש...