Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לזקני הפורום...

היום הלכתי לראות איביזה GTI שנת 96.

רציתי לציין כמה נקודות, ואשמח אם תגיבו מה הייתם עושים במקומי:

1. המוכר אמר בטלפון כי האוטו הוא יד 3. ברישיונות כתוב 03 בבעלים קודמים, כלומר יד רביעית. האם הייתם פוסלים בגלל זה? יצויין כי הבעלים איננו סוחר.

2. הכפתורים של הצופר (בהגה, ליד הכרית אויר) קצת בולטים החוצה... האם זה היה מעלה בדעתכם חשד גבי התעסקות עם הכרית?

3. במפתן הדלת יש סימון של כאילו חיבור שתי חתיכות (פס קטנטן). מה חיברו שם?

4. הבעלים טוען בתוקף שהרכב 1.8 עם 150 כ"ס. חלק מהחבר'ה כאן טענו ש-1.8 זה רק 115 כ"ס, אבל הרכב מרגיש הרבה יותר חזק מ-115 (נהגתי על מספיק רכבים כדי לדעת זאת).

לסיכום: יצויין כי נהגתי ברכב, כיפי, ביצועים נחמדים. מבפנים הרכב נראה חמוד ביותר. כמו שציינתי הרכב יד רביעית. הקלאצ' בסדר ולא גבוה מידי. המוכר טוען לשאסי נקי ומתחייב על כך, כמובן שאני הולך לקחת את האוטו למכון. יש שעוני טעינת מתח ולחץ שמן. הרכב בצבע צהוב זוהר. טיפול טיימינג צריך לעשות (נראה לי) ב-180K, כלומר אוטוטו - הרכב עשה 177. כמה הייתם נותנים עליו? המוכר מבקש 29, אני חושב לתת 27 - כלומר להתמכח איתו. מה הייתם עושים במקומי?

תודה, מתלבט קשות....

פורסם

4. הבעלים טוען בתוקף שהרכב 1.8 עם 150 כ"ס. חלק מהחבר'ה כאן טענו ש-1.8 זה רק 115 כ"ס, אבל הרכב מרגיש הרבה יותר חזק מ-115 (נהגתי על מספיק רכבים כדי לדעת זאת).

יש טורבו, או אין טורבו? רמז: שריקה.

פורסם

רק המנוע 2.0 16 שסתומים (קוד מנוע ABF) מוציא 150 כ"ס (ואפילו יותר, אטמוספרי)

1.8 יכול להיות או 8 שסתומים שלקוח מהגולף 3 GTI עם 115 כ"ס,

או 16 שסתומים עם 130 כ"ס. תגיד לי מה הקוד של המנוע ואני יגיד לך איזה מנוע זה.

No worries 8)

פורסם

המנוע הזה מספק 115.

לגבי המחיר, קודם קח לבדיקה, לפני שאתה סוגר עניין, תבדוק מה חיברו בדלת, למה התעסקו עם כרית האוויר, וכל מה שבודקים בבדיקה.

ספר לנו מה יצא, ונוכל להמליץ לך בהמשך הרכישה, אולי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז ככה:

1. המוכר טעה ןהמנוע הוא 130 כ"ס, כך שצחי צדק (16V)

2. האם במכון בדיקה יכולים לאמר לי בפירוש מה מצב הכריות אויר?

3. האם הייתם נרתעים מהרכב בגלל שהוא יד רביעית?

4. מה הייתם עושים לו הייתם במקומי? יש לציין שנסעתי על הרכב ואהבתי אותו....

5. החלפת טיימינג - מישהו יכול ללהעריך כמה זה אמור לעלות?

• תוכן חדש...