Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K, נוח ואמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני קרב לפרסום הרכב שלי (I20 - 2010), אסיים להעביר אותו טסט ואז אפרסם אותו, אני רוצה להיות מוכן לרכוש רכב, שיהיה לי איזשהו כיוון.

אני מחפש להוציא עד 50K, רכב אמין, נוח לנסיעה, אוטומט,  די מרווח, מערכת מולטימדיה (דיבורית או משהו בסגנון לשיחות), אם אפשר שתיהיה חסכונית, לפחות כמו I20 או יותר.

אשמח להצעות - לבנתיים אני שוקל ללכת על משפחת הסקודה, לא ממש מבין בגימורים אז אשמח להסבר קצת על זה, כיוון בחיפוש אחר רכב יעזור לי המון, תודה לכם :)

פורסם

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש עדיפות לקטגוריה? משפחתית סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש עדיפות לקטגוריה? משפחתית סופר מיני?

לרוב ניסע 2, לפעמים 3,  ופעם ב, 5.

עדיפות למשפחתית.

פורסם

אפשר לבדוק סיטרואן קקטוס, נוחה, זריזה ותהיה חסכונית מהיונדאי שיש לכם.

לרכב הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר והיה ריקול בנושא, לכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

עלות אחזקה ממוצעת.

באזור ה 55 אלף אפשר לבדוק גם הונדה גאז, תהיה מרווחת יותר אבל חלשה יותר ולדעתי מודבים פחות נוחים, הרכב אמין וחסכוני אבל יהיה ישן לעומת הסיטרואן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממליץ בנוסף דווקא על המשמעממת אבל יעילה להפליא טויוטה קורלה\סיוויק\סוזוקי SX4

אמינות סה"כ מרווחת וצריכת דלק סבירה ביותר הגיוניות למשפחה.

ואכן הקקטוס מהווה חלופה מרעננת.

פורסם
בתאריך 24.5.2021 בשעה 07:21, yulianx כתב:

אפשר לבדוק סיטרואן קקטוס, נוחה, זריזה ותהיה חסכונית מהיונדאי שיש לכם.

לרכב הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר והיה ריקול בנושא, לכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

עלות אחזקה ממוצעת.

באזור ה 55 אלף אפשר לבדוק גם הונדה גאז, תהיה מרווחת יותר אבל חלשה יותר ולדעתי מודבים פחות נוחים, הרכב אמין וחסכוני אבל יהיה ישן לעומת הסיטרואן.

אני רואה מחירים נמוכים בצורה מחשידה לקקטוס, תוכל לומר לי מה החסרונות שלה?

פורסם

ראשית השם, זה סיטרואן ולא טיוטה.

מבחינת חסרונות מאחור החלונות לא נפתחים למטה אלא הצידה מעט.

רצועת הטיימינג כמו שציינתי, הגיר אוטומטי עם 6מהילוכים, יפני, אבל לפעמים גורם למעט רעידות  באצה קלה כאשר אצה נוסע באזור 70-80 קמ״ש. אם כי לא כולם מרגישים את זה.

• תוכן חדש...