Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב חסכוני ואמין לסטודנט נסיעה של 70 קמ שלוש פעמים  +- בשבוע מאזור רחובות לאריאל וחיפה לפעמים 

כרגע בעל גולף 2008 אוטומט עושה באזור 11/1ליטר

חשבתי על פולו ידנית שנתון 11/12

או קייה ריו האצבק 

והאם עדיף לחפש גיר ידני מבחינת חיסכון ?

בעקרון מחפש רכב שהוא יהיה יחסית חזק ולא כל הפיקנטו ו i10 באזור 60 כ"ס

אשמח להמצלות

עריכה אחרונה על ידי matan18
פורסם

הייתי בודק רנו קליאו ידנית, נראית טוב, מושבים נוחים ואבזור טוב כבר ברמת אבזור הבסיסית, גם הביצועים לא רעים.

פיגו 208. חסכונית ונוחה יותר,כדי לחפש את רמת אבזור הבכירה אקטיב, לרכב רצועת טיימיג בעייתית שיכולה להתפורר, לכן כדי לבדוק האם הוחלפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק רנו קליאו ידנית, נראית טוב, מושבים נוחים ואבזור טוב כבר ברמת אבזור הבסיסית, גם הביצועים לא רעים.

פיגו 208. חסכונית ונוחה יותר,כדי לחפש את רמת אבזור הבכירה אקטיב, לרכב רצועת טיימיג בעייתית שיכולה להתפורר, לכן כדי לבדוק האם הוחלפה.

תודה רבה על התשובה אבדוק את האופציות האלו 

מבחינת הפיגו- לגבי הרצעות טיימינג אמורים להחליף אותה כל כמה זמן מסויים או לאחר כמות ק"מ מסויימת?

פורסם

כול 6 שנים או 105 אלף.

במקור היה 10 שנים או 160 אלף, אבל היא התחילה להתפורר כבר באזור ה 60 אלף ק״מ בחלק מהמקרים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

כול 6 שנים או 105 אלף.

תודה רבה אבדוק את שתי האופצחות האלו ושמתי והאם ידוע על מחלות כולשהן עם הגיר אוטומוט והרובוטי?

פורסם

בקליאו הדגם המומלץ הוא ה-0.9 הידני. 

וותר על דגמי ה-1.2Tce עם הגיר הרובוטי אם מדובר ברכבים לפני 2018.

בפיג'ו לאחר מתיחת הפנים, מותקנת תיבת הילוכים פלאנטרית של אייסין היפנית. תיבה אמינה ללא בעיות. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מהגיר הרובטי הייתי נמנע משולב למנוע חלש עם גיר לא נעים.

בתקציב שלך תכנס 208 אוטומטית לפני מתיחת פנים עם מנוע 1.6 ותיבה ישנה בת 4 הילוכים, לא רכב חסכוני.

חבר מחזיק כזאת כבר בערך 6 שנים, למעט משאבת מים ולאחרונה משהו בבולמים לא היו בעיות, הרכב עם בערך 120 אלף ק״מ.

פורסם
לפני 4 דקות, menir1 כתב:

בקליאו הדגם המומלץ הוא ה-0.9 הידני. 

וותר על דגמי ה-1.2Tce עם הגיר הרובוטי אם מדובר ברכבים לפני 2018.

בפיג'ו לאחר מתיחת הפנים, מותקנת תיבת הילוכים פלאנטרית של אייסין היפנית. תיבה אמינה ללא בעיות. 

תודה רבה על התגובות שלכם זה עזר לי

לפני 4 דקות, yulianx כתב:

מהגיר הרובטי הייתי נמנע משולב למנוע חלש עם גיר לא נעים.

בתקציב שלך תכנס 208 אוטומטית לפני מתיחת פנים עם מנוע 1.6 ותיבה ישנה בת 4 הילוכים, לא רכב חסכוני.

חבר מחזיק כזאת כבר בערך 6 שנים, למעט משאבת מים ולאחרונה משהו בבולמים לא היו בעיות, הרכב עם בערך 120 אלף ק״מ.

בקיצור מבחינת אמינות וחיסכון עדיף לחפש ידני?

לא מפריע לי לנסוע על ידני

פורסם

אכן, ידני יהיה אמין, כיפי, וחסכוני.

פורסם (נערך)

תוכל למצוא גם קקטוס עם המנוע האטמוספרי (לא טורבו) ב25k עם ק״מ טיפה גבוהה או יותר קרוב ל30k כמובן הכל לפני מיקוח עם ק״מ סביר מאוד - איזור ה70 אלף. 

הקקטוס ייחודית (לדעתי הברקה עיצובית) צעירה יחסית ואפילו עם המנוע החלש שנמכר בארץ יחסית זריזה עם הגיר הידני. 

קח בחשבון שגם פה יש את עניין הטיימינג שצריך לשים לב אליו. 

עריכה אחרונה על ידי shakedi
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...