Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הבנתי שכל החופים המוכרזים בצפון ים המלח הם בתשלום.

האם יש רצועות חוף חינמיות מומלצות עם אפשרות לחנייה של הרכב וטבילה קצרה?

תודה מראש

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

פורסם
מקום מסודר? עין בוקק.
תודה.אבל מחפש באזור הצפון, איפה שממש טובלים בים ולא בברכה (כמו באיזור המלונות)

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

פורסם

עוד יש לך דרישות?

למה מי אתה שתקבל גישה חינמית לים?

אתה קשור לאחים עופר? לא? אז תתרחק מהים שלהם.

אתה בן אחד הקיבוצים שם? לא? אז תתרחק להם מהים.

חצוף. האופצייה היחידה היא באזור המלונות. שם חינם. (חוץ מהחנייה, תשלום על כסא ושימשייה, בקבוק מים ב546$, והעובדה שזה בסוף העולם, אך אל לנו להתקטנן).

אולי אני טועה, לא יודע, סתם הוצאתי קצת מרמור :)

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

החוף בעין בוקק מצויין. כל הרצועה שם לכל אורכה בתנופת פיתוח בחסות הקורונה. כל פעם נהיה שם יותר מסודר, פתאום צץ לו שם מבנה שירותים ומלתחות חדש, מעניין מה אמצא בפעם הבאה שאהיה שם. החניה 10 ש"ח לכמעט שעתיים. כסא מביא לבד. שמשיה - יושב מתחת לסככה. בקבוק מים מביא לבד. סוף העולם - עניין יחסי. מאזור המרכז יותר נוח להגיע לעין בוקק. מרמור? אני בוחר את המלחמות שלי.

• מעניין 2

חזיר דיזל

פורסם

צפון ים המלח הוא תלול ואין בו הרבה נקודות גישה לחוף. יש כמה מקומות שתוכל לעצור אבל שים לב: למרות שאין עדיין בולענים באיזור הצפוני יש תופעות גיאולוגיות אחרות שיכולות להיות מסוכנות לא פחות - בעיקר התמוטטות של ערוצים. חוץ מזה אם אתה מתכוון להכנס לים אתה רוצה לשטוף את עצמך במים נקיים.

חוזר על ההמלצה להדרים לעין בוקק.

• מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

OK

אז ככה

כניסה לחוף קליה 45 שקל

כניסה לחוף ביאנקיני 55 שקל דרך גרופון

אם תיהיה חבר באגודת הפסוראיזיס זה יעלה לך 120 שקל לשנה וכניסה חינם לחוף קליה.

חינם?

יאללה.

הגעת לצומת של חוף הלידו- ימינה אילת וים המלח

שמאלה- מלון הלידו העתיק, אפשרי לנסוע שם ברכב רגיל,יש סיכוי להתחפרות. עדיף 4X4. תוכל משם ללכת קצת הרבה ולהגיע לחוף ים לא מוכרז.

לא מעוניין?

לא נורא.

קח ימינה בצומת הלידו, כנס לכביש שמוביל לחופי הרחצה קליה וביאנקיני. תמשיך ישר אל תיכנס לחופים, הכביש יגמר ואז יתחיל כביש עפר,סע עליו לאט ובטוח 10 דקות ותגיע לחוף עזוב ויפה. אני מאוד נהנה לנסוע שם עם האופניים. שים לב שיש מקומות עם בוץ מעט טובעני, אני פרצתי שם שרשרת של האופניים עקב הפעלת כוח מוגזם וגלגל תקוע,השרשרת נשברה ל2.

לא מעוניין גם בזה?

כניסה במחיר של כלום 10 דקות נסיעה מצומת הלידו לעין פשחה. המקום מתוחזק על ידי רשות הגנים והטבע. המחיר זול ביותר.

לא מעוניין גם בזה?

שמע אתה קשוח. סע ליינות צוקים ליד המחסום של החיילים ורד שם ברכב 4X4 או ברגל. ים אנשים שם. 

תהנה.

לגבי אזור המלונות, יש חנייה חינם מול מלון ישרוטל, חנייה בעפר.

יש עוד חנייה חינם שבדרך כלל אין מקום פנוי שם, מול הקניון הישן איפה מקדונאלדס, בעפר.

על שמשיה לא משלמים

על כיסה לא משלמים

יש אינטרנט אלחוטי חינם

יש קולרים של מים ברחבי החוף.

מצומת הלידו למלונות ים המלח 50 דקות לנהג הרגיל והחוקי.

20 דקות בפרארי ב4 לפנות בוקר- עד היום אני מחפש את האשכים שלי מאותה נסיעה מטורפת זו.

• מצחיק 1
  • מעניין 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...