Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 3008 ריח חזק של טרפנטין בתא נוסעים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י רפי לין,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים, אחרי שהאוטו עמד בלילה, הופיע בתא הנוסעים ריח חזק מאוד שדומה לריח של טרפנטין, ומאז נשאר.

הריח לא יוצא מפתחי האוורור, אין ריח מתא המנוע ולא מהבגאז'.

לכאורה כאילו נשפך טרפנטין באוטו אבל אף אחד לא שפך ולא מצאנו כלום מתחת למושבים.

גם אחרי נסיעה עם חלונות פתוחים הוא לא נעלם. ריח חזק מאוד.

רעיונות?

It's life, Jim, but not as we know it

• פיתרון
פורסם

האם בדקת גם בתא המטען?.

אולי נדבקה לצנור הפליטה (אדזוסט) שקית ניילון והיא, או שייריה, שדבוקים לצנור

הפליטה גורמים לריח הזה (הפתרון לגרד השיירים עם מברשת פלדה).

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם

מצאתי בתא המטען את האשם- מיכל ספריי צבע שכנראה דלף. לא נזל הצבע, רק הוציא ריח.

• אהבתי 1

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני לא לגמרי סגור על זה האם טרפנטין או מדללים הם קורוזיביים, כי אם אכן הוא כזה. מציע לבדוק שלא תתפתח אצלך חלודה בכל חלקי המתכת הלא צבועים בתא המטען ותא הנוסעים (כגון מסגרות של מושבים וכו'). 

פורסם

בחג השני של פסח אני עם הלנדקרוזר במדבר. נוסע באוטו לבד. ביום השני מתחיל לדמיין ריח של wd40. חושב שאני פסיכי. ביום השלישי כשהריח היה כבר בלתי ניתן להתעלמות, אני מוצא מיכל קטן של wd40, שהפקק עף ממנו באיזו מהמורה בשטח, והוא התהפך, ומשהוא אחר לוחץ עליו כל במפ בשטח. מיכל שלם שוחרר ככה לחלל תא המטען. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...