Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר במושב קנה טרקטור משא ישן של גון דיר בלי רישוי, המוכר אמר לו שזה כלי תפעולי שלא צריך רישוי. חפרתי ברשת ולא מצאתי איזה רישוי צריך אבל הבנתי שכנראה אין סיכוי שלא צריך רישוי וביטוח.

אשמח לעזרתכם:

מה צריך מבחינת רישוי וביטוחים כדי לנהוג בו בשדה/בשטח?

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

למה לא לשאול את היבואן

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדובר בכלי ישן נושן ללא שום נייר רשמי, אני לא ידע להגיד להם אפילו באיזה דגם בדיוק מדובר.

אבל אם זאת הברירה היחידה אנסה.

פורסם (נערך)

דיברתי עם פקידה נחמדה של היבואן מהקישור למעלה והיא אמרה שעד כמה שידוע לה צריך טרקטורון משא רישוי צהוב. לפי זה אני משתמש בעצם בכלי שהורד מהכביש (או לא עלה עליו).

1. מה ההתייחסות החוקית לשימוש בכלי ללא רישוי בשטח? בטרקטורון רגיל ללא רישוי (ירוק במקרה ההוא) הבנתי שזה מסתכם בקנס 500₪ שזה סיכון לא גדול בהתחשב בזה ששוטרים לא מסתובבים בד"כ בשדה שלי או בשטח בכלל.

2. האם אפשר להעלות בכלל כלי כזה לכביש? בעצם אין לי שום מסמך בעלות או רישוי עליו מעבר לזה שהוא פיזית במשק שלי.

(הוא לא שלי.. לצורך הנוחות כתבתי בגוף ראשון)

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אני מנסה לעשות לו ביטוח חובה

בלי זה לא מזיז אותו מילימטר

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך אתה מצמיד את הביטוח לכלי? אין מספר רישוי..

אני כרגע בדיבור עם סוכן של אחד היבואנים הוא אומר שיש כלי תפעולי בלי לוחית רישוי שמותר לו לנוע רק בשטח תפעולי סגור ומשולט ויש טרקטור משא רגיל שחייב ברישוי צהוב רגיל (+ביטוח וטסט כרגיל). א"א להחליף סוג רישוי אחרי הכניסה של הכלי לארץ.

אני מנסה למצוא מס שלדה שהוא יבדוק לי על איזה רישוי הכלי הזה נרשם.

• תוכן חדש...