Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

מועדים לשמחה. 

מתכנן לקנות רכב (לא חדש), מעוניין בסופר מיני. לאחר סקר שוק קטן צמצמתי את האפשרויות שלי ליונדאי i20, בלנו ואולי גם יאריס. 

התקציב הוא עד 60k. 

אני לא נוסע יותר מדי, מהעבודה הביתה והפוך. כרגע אין ילדים אבל כנראה יהיו מתישהו בזמן הקרוב  ;)

אשמח לשמוע מהחברים פה על חסרונות, יתרונות והמלצות נוספות אם יש.

תודה ושבת שלום וחג שמח לכולם. 

פורסם (נערך)

מה אופי הנסיעות? כמה בערך אתה נוסע בשנה?

מה חשוב לך ברכב?

איזה דגם של ה-i20 ואיזה דגם של היאריס?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגדול מהבית לעבודה והפוך (כ-15 ק"מ הלוך חזור) ועוד נסיעות קטנות מדי פעם.

גר בקריות אז הנסיעה היא מישורית רב הזמן. 

חשוב לי ברכב נוחות, שלא תיחנק בעליות של חיפה, מרווחת וצריכת דלק חסכונית פחות או יותר. 

וכמובן שתהיה אמינה לאורך זמן. 

לגבי הדגמים, לא כל כך התעמקתי לגבי זה, אשמח לשמוע פה אם יש המלצות. 

אדגיש שזה רכב ראשון שאני מתכנן לקנות. 

פורסם

היונדאי לא ממש זריזה ולא חסכונית, לי המושב היה לא נוח.

היאריס די יקרה לשנתון, אך תהיה חסכונית יותר.

הבלנו חסכונית ומרווחת מאחור, מודב לא הכי נוח אך בעל תמיכת צד טובה.

אף אחד מהרכבים הללו לא זריז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...