Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי טויוטה אוריס 2012, ובשביל השקט שלי עשיתי לה טיפול החלפתי לה שמנים פלאגים וברקסים.

הבחנתי בראש טיפה מוזר מהרכב שקורה רק לאחר הנעה אני נוסע מעט משהו כמו 5-10 מטר, אני שומע רעש מאיזור הגלגלים, ששאלתי במוסך הוא אמר שהוא לא יודע מאיפה הרעש הכל נראה בסדר.

הרעש לא חזק ולא בכל תחילת נסיעה רק לאחר הנעה של הרכב זה קורה רעש לא של תקתוקים או משהו כזה, זה רעש מוזר כזה.

הייתי שמח אם מישהו אולי מכיר את התופעה.

תודה רבה.

חשוב לציין שהרעש היה לפני שהלכתי למוסך גם.

פורסם

תקליט ותשמיע לנו את הרעש. 

תפרט באיזה תנאים זה קורה, שלוחצים על דוושת האצה? בלם? סתם גולשים לא לחיצה על שום דוושה? 

פורסם

בוא ננסה לבודד את הבעיה:
האם הרעש מופיע אם אתה לוחץ על הגז בניוטראל? ואם אתה מחכה חצי דקה אחרי ההנעה? האם זה קורה בכל פעם?  נסה גם (במידה וזה אפשרי) לחנות בשיפוע ולהתחיל נסיעה בהילוך סרק (להדרדר, אבל מונע) ולראות אם הרעש מופיע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קשה לדעת ככה מה הבעיה. זה יכול להיות התפחות חלודה קלה מאד במשך הלילה על הצלחות בלם ואז יש רעש בלחיצה הראשונה וזה תקין לגמרי.

הכי טוב זה לתת לבעל המקצוע לשמוע או שתעשה הקלטה של הרעש עם חבר שעומד מחוץ רכב ליד הגלגלים ומצלם בשעה שאתה נוהג והרעש מופיע. 

פורסם
בתאריך 13.2.2021 בשעה 19:14, Evyatar1721 כתב:

הרעש לא חזק ולא בכל תחילת נסיעה רק לאחר הנעה של הרכב זה קורה רעש לא של תקתוקים או משהו כזה, זה רעש מוזר כזה.

תחילת נסיעה ראשונה ממצב עמידה אחרי התנעת המנוע יש רעש אבל בתחילת נסיעה ממצב עמידה כשהמנוע כבר פעל, אין רעש? 

אם זה המצב, זה משהו כמו בדיקה עצמית של ABS שהמחשב מבצע יזום. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

אפשרות סבירה (רעש של סידרה של קליקים מהירים) רק שזה קורה ללא קשר ללחיצה על הבלם.

אם כי לחיצה על הבלם באותו הזמן שמתבצע האבחון עצמי של המערכת תעצים את הרעש. 

פורסם
לפני שעתיים, danniel כתב:

רק שזה קורה ללא קשר ללחיצה על הבלם.

הוא לא כותב שזה קורה בעת בלימה. כתב שקורה בלחיצה על הגז ורק לאחר התנעה, לדעתי אופייני מאוד לבדיקה עצמית של ABS. 

• תוכן חדש...