Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהבנת "דוח" ביטוחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1842597153_.thumb.png.af17ab1ccc4069c97ce2e194a0f08f48.png

קניתי את הרכב ולא ידעתי על האתר הזה לפני, הרכב נבדק במקום מקצועי, אין שלדה אין תאונות אני כן יודע מבעלת הרכב ששיפשפו אותה בחנייה והוחלף טמבון אחורי מקורי מהחברה, השאלה שלי אם באמת אין ירידת ערך ואפשר "להתעלם" מזה או לפנות לחברת ביטוח כדי לבדוק בטוח?

פורסם

על איזה רכב מדובר?

אתה יכול גם לעלות את טופס הבדיקה שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, yulianx כתב:

על איזה רכב מדובר?

אתה יכול גם לעלות את טופס הבדיקה שלך.

פיקנטו, הוחלף למקורי בקיה, רשום בבדיקה ״פגיעות פח ופגמים בצבע״ והוא הסביר שהכוונה לחיצוניות מה שרואים.. הבדיקה נעשתה אצל ״המרכזי״ בפתח תקווה.

עריכה: הרכב עבר בנוסף בדיקה במוסך שאני מכיר וגם אמר שאין כלום אז השאלה העיקרית שלי זה אם על החלפת טמבון אין ירידת ערך? ואם רשום לי בטופס 0 אז זה בטוח או שיכול להיות טעות..

עריכה אחרונה על ידי BlaBels
פורסם (נערך)

אם זה הפגוש בלבד, בלי פגיעות "קצה שלדה" זה חלק שמתחבר בברגים, לתיקון אין משמעות.

לפני שבוע הוחלף לי פגוש אחורי בסוזוקי, מחיר החלקים היה קרוב ל-5000 ש"ח, העבודה עוד כמה אלפים.

הבעלות עברה והרכב שלך? ממילא התהליך אינו הפיך. סע בדרכים טובות, תהנה ושכח מהסיפור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משום מה לא תמיד רואים את אחוז ירידת ערך, אך כן את סכום ירידת ערך.

במקרה שלך לא הייתה ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי הוחלף טמבון אחורי ברכב הקודם עם עוד כמה דברים בקטנה, אלו היו בערך העלויות במסגרת הביטוח.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...