Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני, בעלים של קקטוס דיזל שנת 2017 נקראתי גם כן למוסך הנל בשל ריקול לרצועת תזמון 

וכן כן, גם אני קיבלתי טלפון מאחד יועצי השירות בקשר להחלפת משאבת מים, ידעתי וציפיתי לטלפון הזה והייתי מוכן כבר להפרד מכמה מאות (למה כמה מאות? משאבה מקורית 400 שח בערך נוזל קירור 100) ועבודה? אין באמת הכל כבר פתוח ומוכן בגלל החלפת הרצועה

ואז אותו נציג שירות חביב טוען כי החלפת המשאבה תעלה לי 1250 שח ״וחבל כי נוזל״

הגעתי לאחר כרבע שעה למוסך פיזית כדי לראות על מה מדובר ואת הנזילה

הפלא ופלא העובד מוסך כבר סגר ואין מה לראות

אמרתי לאותו יועץ שירות כי המחיר מוגזם לכל הדעות

הוא פשוט משך בכתפיים ואמר חבל היית מחליף

בקיצור

תבואו מוכנים לסיפור הזה ואל תתנו יד לשוד לאור יום הזה בלובינסקי, לפחות בזה של ירושלים.

• אהבתי 3
כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

הוא מדבר על פנייה לריקול, פנייה בה היצרן, על חשבונו, מחליף רצועת תזמון שכחלק מהתהליך הזה - הם בכל מקרה מגיעים למשאבת מים.

תאורתית, לא אמורה להיות שעת עבודה, כי היצרן משלם אותה.

פורסם
לפני 2 דקות, stum כתב:

הוא מדבר על פנייה לריקול, פנייה בה היצרן, על חשבונו, מחליף רצועת תזמון שכחלק מהתהליך הזה - הם בכל מקרה מגיעים למשאבת מים.

תאורתית, לא אמורה להיות שעת עבודה, כי היצרן משלם אותה.

היצרן משלם על העבודה של הריקול לא על העבודה של המשאבת מים. 

אם אני עושה ברקסים ועל הדרך מחליפים לי את הקליפר הם יקחו לי שעה עבודה על הברקסים ושעת עבודה על הקליפר...בכל מקרה ככה ידוע לי שעובדים במוסך מורשה..

פורסם

אחלה, כמה כבר עולה משאבת מים?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

מעדכן בלייב, תוך כדי שיחה למוקד שירות הארצי התבקשתי על ידיהם לפנות למוסך עצמו לקבל את ההצעת מחיר כתובה, פניתי לאותו יועץ שירות בבקשה לקבל את הצעת המחיר של 1250 שח להחלפת משאבת מים כאשר מתבצעת החלפת רצועה, והיועץ שירות ענה לי כי ״ההצעה נמחקה״ ״ולמה אני צריך את זה״ ואחרי שהייתי גלוי איתו שאני בקשר עם מוקד שירות ארצי והחלפת משאבת מים בתוספת תשלום על החלק לא אמור להגבות ממני גם מחיר על עבודה.. אותו יועץ לא אהב לשמוע את מה שאמרתי ואמר שכדי לקבל הצעת מחיר כתובה אאלץ לשלם 285 שח., אתם קולטים? הייתי מצפה להתנהלות כזאת ממוסך שמשלמים לו פרוטקשיין באיזורים מסויימים.. לא ממוסך יבואן מורשה של לובינסקי

מצטער על הרגע שדרכתי שם עם הריקול מבלי להיות מוכן למלחמה עם אסטרטגיה מראש.

למה? כי אחרת פשוט ינצלו אתכם, ישקרו וינסו לגבות ממכם תשלום עבודה על הריקול ולא רק על חלק אחד.

• אהבתי 1

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

שיבדוק את הנושא..

מחכה לתשובה 

אעדכן

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

על פניו לי זה נראה התנהלות לא כשרה, בלשון המעטה.

אם הוא 'יבדוק את הנושא', סביר להניח שזה לא משהו מקובל (הגיוני). כנראה שבבירור שהוא יעשה המוסך שלך יכחיש. אם יש לך הקלטה אולי זה יעזור לך (השאלה אם כדאי לך ללכת עם זה 'עד הסוף').

פורסם

כמובן שהכל מוקלט מלאחר הצעת המחיר וההגעה שלי למוסך

תלוי מה זה ללכת עם זה עד הסוף בעינייך

כבר נמחקו לי כמה שעות טובות מהחיים

לפחות מתנחם בעובדה שאחרים יזהרו ויגיעו לריקול הזה של לובינסקי מוכנים

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

אין לי מילים.

מישהו בלובינסקי צריך לעבור טוב טוב, לבדוק, לבחון ולאתגר את המורשים שלהם.

אני הייתי מתבייש שאלו המוסכים ששמים את הלוגו שאני משווק ליד השם שלהם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הזוי ועצוב שב - 2020 יש נותני שירות שעיין לא השכילו שהדרך להצליח היא ע''י מוניטין טוב. אם היה מצליח, היא עושה כמה מאות על הגב שלך אבל אם היית יוצא מרוצה, יכל להיות שהיית מכניס לו כמה אלפים לאורך הזמן. בין אם היית בוחר לטפל שם ו/או ממליץ לאחרים. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מעדכן שעדיין לא חזרו

בנתיים בשיחה מול היועץ שירות אשר הצליח באורח פלא ״לשחזר״ את ההצעה שנתן לי בטלפון 

שלח לי אותה לוואטסאפ אך כמחיר עלות רגיל להחלפת משאבת מים (795 שח חלקים 970 שח עבודה לא כולל מעמ) 

כששאלתי אותו למה ההצעה היא לא כפי שאמר לי בשיחה הקליט לי הודעה ואמר שהמחיר של 1200 זה כשהרכב היה מפורק וזה המחיר עכשיו שהוא לא. 

ושאם אעשה את החישוב ההצעה שנתן לי היא ללא עבודה

אז עשיתי את החישוב

הוספתי מעמ

ולא הגעתי לסכום הזה.

לאחר שאמרתי לו שעדיין זה לא 1250 שח שלח ומחק הודעות ונפנף אותי למרכז שירות חזרה, שזה בסדר

בנתיים מחכה למרכז שירות שיחזרו אליי לפני שאקח את הרכב חזרה

עריכה: 

אה ולא שילמתי על ההצעת מחיר הזאת 285 שח כמו שהתבקשתי בהתחלה.

7E9AADB2-F882-40C5-A23B-53AA0B642E3F.jpeg

עריכה אחרונה על ידי tap
  • רעיון טוב! 2

Seat Leon 1.4 TSI

• תוכן חדש...