Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי החלפתי רפידות+צלחות במוסך.

בנוסף (אם זה משנה) פתחו את המיכל של הנוזל בלמים (לא בוצעה החלפה, רק הראו לי שיש בו 4% לחות. סיכמנו שאת ההחלפה אעשה השבוע) אבל הפקק כן נפתח (ונסגר אחרי דקה)

לאחר ההחלפה הדוושה היתה רכה קצת במהלך נסיעה (יורדת יחסית הרבה בשביל חלקים חדשים). כאשר הרכב עם מנוע כבוי-מספיקים 2-3 פמפומים והיא מתקשה במקום. 

מצרף סרטון של הרעש בעת הנסיעה (יש רעש גם בתחילת נסיעה במהירות נמוכה, קורה בתחילת האצה כמובן בלי ברקס) ויש רעש בעת לחיצה על הבלמים כשהרכב לקראת עצירה

מצרף בנוסף סרטון מה קורה כשאני לוחץ על הבלמים כשהרכב עומד (פארקינג+בלם יד) יש רעש של אוויר.

האם ישמצב שזה שפתחו את המיכל של הנוזל בלמים הכניס אוויר למערכת?

פורסם
בתאריך 18.12.2020 בשעה 15:12, חיים יוד כתב:

תחזור למוסך - נשמע שמשהו לא מורכב טוב.

לא צריך להיות שום רעש.

הייתי אצלו יום שישי, הוא עשה סיבוב ברכב ואמר בעצמו שבאמת הרעש מוזר. אני אמור להגיע אליו מחרתיים לבדוק את הנושא שוב (שישי הוא היה עמוס ולא יכל לטפל).

הוא טוען שהכל מורכב כמו שצריך אבל אני כמובן לוקח את זה בעירבון מוגבל.

החופש בדוושה בינתיים נעלם והיא פחות שוקעת (מרגישים שיש בשר) אבל הבלימה לא הכי טובה (אין "נשיכה").

ישמצב שיש בעיה אחרת שהיא לא הרכבה לקויה? אלא משהו אחר?

פורסם

עדכון:

הייתי במוסך אתמול, אחרי שהוא בדק את הבלמים (עצר אחד עם מברג ונתן לשני להסתובב על הליפט ולהיפך) הוא קבע שהצלחות תקינות ולא עקומות והוחלט לגרז את גב הרפידה. הבנתי שיש רפידות כמו ברמבו שמגיעות מראש עם גריז. הוא טוען שהייתי צריך לקבל מהחנות חלפים גם גריז לTRW אבל שורה תחתונה- הרעש הפסיק והבלימה בסדר.

בנוסף הוחלף נוזל בלמים כולל ניקוז מארבעת הגלגלים (ולא רק מהכוסית) נראה שעכשיו הכל בסדר.

בנוסף בוצע גם טיפול (עם חלפים שלי)

סה"כ עלויות לטיפול בבלמים:

רפידות TRW סט-401 ש"ח

צלחות (לצערי TIGER כי זה מה שהיה) מחיר לעבודה ולצלחות קדימה+אחורה (כולל החלפת הרפידות) 1050

גוז'ון שנשבר (גם פה לצערי לא היתה לי יותר מדי ברירה..)-150 ש"ח (כן אני יודע שהמחיר מוגזם אבל מה אעשה?)

על הדרך ביצעתי גם טיפול (שמן,פילטר,נוזל בלמים)

נוזל-160 ש"ח כולל עבודה (ברמבו,דוט4 שהבאתי בעצמי)

שמן(SHELL HELIX 5W-40)

פילטר שמן (מקורי מאוטוסטור)

עבודה שמן פילטר-100 ש"ח.

נראה לי שהמחיר סביר,לא? אם הייתי מביא צלחות בעצמי (אפילו ברמבו שיותר טובות מהטייגר כנראה) הייתי חוסך פה עוד 300 ש"ח אולי אבל שוב..לא היתה ברירה כלכך.

דעתכם?

• תוכן חדש...