Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, פנס שהותקן ברכב ע״י מוסך מורשה, בזמן שהרכב היה בבעלות הקודמת.

הפנס חלופי, חדש. עכשיו זה חורף ראשון מאז רכישת הרכב וניראה שנכנסו מים לפנס, ויש אדים כבר מעל שבועיים, ולא ניראה שהם הולכים להתאדות לשום מקום.

בדקתי ולצערי הפנסים כבר לא באחריות (3 חודשים למוצר חליפי) ככה שלצערי אני אמור להסתדר עם זה לבד או ללכת למוסך לטפל בזה.

האם יש למישהו רעיון או עצה איך לסדר את הנושא ? מאיפה לרוב המים עשויים לחדור ? ואיך אני מאתר את המקור או לפחות מייבש את מה שקיים ?

פורסם

תוודא קודם שהמכסה שסוגר את הפתח בפנם מאחור שדרכו מחליפים נורה נמצא שם, אם הוא שם תבדוק שאולי לא חסרה לו גומיה. זה בדרך כלל המקום שדרכו נכנסים האדים, הפנסים מתחממים ואמורים לאדות את הלחות שבפנים אבל כדי שזה יקרה צריך קודם למנוע מהלחות להכנס.

יכול להיות שישנה בעיה באטימה בגלל בעיית יצור או פגם כזה או אחר אבל קודם נתחיל מהפתרון השכיח יותר.

פורסם

לא הייתי חושב פעמיים והייתי מחפש פנס מקורי מאיביי/פירוקייה בארץ.

אני מניח שיש לך פנסי הלוגן מהסיבה הפשוטה שאין לד חלופי, לכן פנס אחד לא אמור לעלות יותר מכמה מאות שקלים.

2016 BMW M235i.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שמצאתי את המכסה שכניראה עושה את הבעיות, וניראה שיש לו מעין שבר קטנטן שאולי דרכו חדרו המים.. המלצה איפה אני יכול למצוא חנות שמספקת את המכסים למנורה הספציפית של האיביזה ? (זה המכסה וואקום העליון שמסתובב כמו פקק..

פורסם

אם אתה מאזור המרכז, אז גש אל סער ב"גנים חלפים לרכב" שברח' האורגים 7

א.ת חולון, טל' 054-5552787 או 073-7373336 והוא עוסק הרבה בפנסי רכב

ואני מקווה שהוא יוכל לעזור לך.

בברכה  -  רפי לין

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, Korenka כתב:

האמת שמצאתי את המכסה שכניראה עושה את הבעיות, וניראה שיש לו מעין שבר קטנטן שאולי דרכו חדרו המים.. המלצה איפה אני יכול למצוא חנות שמספקת את המכסים למנורה הספציפית של האיביזה ? (זה המכסה וואקום העליון שמסתובב כמו פקק..

המק"ט של המכסה לרכב שלך הוא 3AA941607:

image.thumb.png.be3c85c6362c826b9f5bbe6ce356ef3d.png

ניתן לרכוש באיביי בעלות של 60 ש"ח כולל משלוח.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...