Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 9.12.2020 בשעה 13:41, pronella כתב:

לייצר ריווחיות זה החלק הכי קל מבחינתי ולא מהווה מכשול.

בוא נלך ליום שאחרי. אישרת, ביטחת, קנית. כמה אתה גובה על השירותים שלך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 23 שעות, pronella כתב:
אין לי בעיה לתת שירות לאנשים, במיוחד לאנשים בעלי ממון.
...
הלקוחות הפוטנציאלים שלי הם לא אנשי ממון, לא לשם אני מכוון.

אז לא הבנתי...

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסות!

sperial
היי,
האמת שבתור חתן שאכל מרור לפני 3 שנים בהשכרת רכב יוקרה לחתונה שלי, הבנתי שיש ביקוש רב לרכבי חתונה ולא לרכבים שאתם חושבים! היום כל הצעירים שמתחתנים מעניין אותם רק השופוני ומה יש לי שאין להוא. לכן תאימנו או לא לימוזינות לא נלקחות בחשבון בקרב צעירים(כמובן שהכל יחסי).
כשהתחתנתי חיפשתי שני רכבים, האחד גיפ לי ולאשתי והשני עוד רכב למלווים, שיתאים לאחות הגדולה. לכן שכרתי סדרה 5 וX5. לאחר שעשיתי בירורים רבים, לא היו רכבים זמינים לפי בקשתי ועד שמצאתי את הX5 כמעט הפכתי לקירח. ביום החתונה הגעתי לסוכנות בכדי לאסוף את הרכב והפלא הפלא החתן ששכר את הרכב אתמול לא החזיר את הרכב. לקח לי שעתיים למצוא רכב ובסוף עשיתי התפשרות גדולה.
רק מוכיח שכן יש ביקוש לרכבי מרצדס ובמוו ופחות ביקוש ללימוזינות.

m3x7r3m3
היי,
מסכים איתך בחלק מדבריך, אני מתכנן לעשות זאת בתקופה שנחזור לפעילות שגרתית והחתונות יחזרו לפרק. יהיה פיק מטורף של מתחתנים ואירועים נונסטופ, תהיה דרישה לרכבים כאלה לליווי חתונות.
מה שתיארת שקרה לחבר עם הECLASS לקחתי בחשבון אבל אל תשכח שבן אדם יכול ללכת לפתוח שווארמה ולהכניס שתי לקוחות ביום ובן אדם אחר יכול לפתוח שווארמה ולקבל תור עד השווארמה ממול. הכל תלוי בבן אדם, ברעיונות ובשיווק (אס בשרוול כבר יש והוא זה שדוחף אותי להניע את הכל).
חשוב לי להבהיר שלעולם לא אעשה זאת במידה וזה לא חוקי. אבל לפעמים שאתה יודע היכן לכופף והיכן להתכופף אתה תמצא את עצמך במקום טוב שאחר לא הספיק לראות. לא רק בתחום הזה אלא בכל תחום.

aka77
היי
אני רואה שהזכרת לא פעם שכדאי לי לפנות לרואה חשבון, לא רואה סיבה לפנות לרואה חשבון בשלב זה ובטח לא לרואה חשבון חזק בתחום. 
חשבתי לפנות לעורך דין בכדי שימצא לי רעיון איך ללכת בין הטיפות כמו שאתה מתאר :D.

guya72
היי,
תודה על התגובה העניינית.
עזרת לי מאוד, אבדוק איך אוכל לשלב פה רישיון נהיגה בדרגת D2.

tinoki
היי,
בנושא העניין העסקי אתה רואים רק את הרעיון המדובר בשרשור ולא נחשפתם לערך המוסף ולדרך השיווק שאני הולך לעשות. בנושא הלימוזינות ורכבי האספנות ראה מה רשמתי בתגובתי לsperial, זה בדיוק מה שחשבתי שתחשבו.
העלת פה 3 אופציות מעניינות אך אין בשר באופציות הנ"ל, אין בשר גם מבחינת רווחים וגם מבחינת שיווק, לכן לא בא בחשבון, אבל! זה בדיוק הפירצות שחישפתי על מנת למשוך אותם עם רעיון ספציפי ולהשחיל את הליוואי והטרמפ היקר על הדרך.
תודה לך.

itaysamurai
היי, מבטיח שאעדכן במידה והתוכנית תיצא לפועל, אני לא שם כרגע.. בתכנון ראשני אני רואה רווח גדול יותר מחברות ליווי אחרות גם כי אני מחזיק ברכב זול עם פחת זול בגלל שהוא מונית לשעבר.

אורח לרגע
היי,
אנסח זאת שוב, אני יודע לתת יחס מתאים ויש לי ניסיון עם אנשים חזקים וגדולים בתעשייה, אבל לא לשם אני מכוון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• אחראי פורום
פורסם
לפני 58 דקות, pronella כתב:

היי, מבטיח שאעדכן במידה והתוכנית תיצא לפועל, אני לא שם כרגע.. בתכנון ראשני אני רואה רווח גדול יותר מחברות ליווי אחרות גם כי אני מחזיק ברכב זול עם פחת זול בגלל שהוא מונית לשעבר.

זה לא בשבילי או בשביל חברי הפורום, זה בשבילך.

יש לך דרך מורכבת לעבור. את עניין העלויות, ההשקעה הצפויה, איפה הערך המוסף שלך, איך אתה משתלב בשוק, מתי אתה חושב שתחזיר השקעה, מתי אתה חושב שתתחיל להרוויח - את כל אלה אתה צריך לדעת לפני שאתה מתחיל.

4 עסקים מתוך 5 נסגרים בשנה הראשונה בין היתר כי הם לא שמו מספרים על הדף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בתאריך 11.12.2020 בשעה 13:42, pronella כתב:

היי,
מסכים איתך בחלק מדבריך, אני מתכנן לעשות זאת בתקופה שנחזור לפעילות שגרתית והחתונות יחזרו לפרק. יהיה פיק מטורף של מתחתנים ואירועים נונסטופ, תהיה דרישה לרכבים כאלה לליווי חתונות.
מה שתיארת שקרה לחבר עם הECLASS לקחתי בחשבון אבל אל תשכח שבן אדם יכול ללכת לפתוח שווארמה ולהכניס שתי לקוחות ביום ובן אדם אחר יכול לפתוח שווארמה ולקבל תור עד השווארמה ממול. הכל תלוי בבן אדם, ברעיונות ובשיווק (אס בשרוול כבר יש והוא זה שדוחף אותי להניע את הכל).
חשוב לי להבהיר שלעולם לא אעשה זאת במידה וזה לא חוקי. אבל לפעמים שאתה יודע היכן לכופף והיכן להתכופף אתה תמצא את עצמך במקום טוב שאחר לא הספיק לראות. לא רק בתחום הזה אלא בכל תחום.

שואל בכוונה, כמה נסיעות כאלה נראה לך שתעשה בחודש?

אתה תגלה שהביקוש נמוך מכדי להצדיק את זה כעסק בלעדי.

ואם אתה קורא לטל לימוזין שווארמה הם בטוח ייעלבו (בכל זאת מדובר באחת החברות היותר רציניות בתחום הזה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שתדע תצתרך רואה חשבון בעיקר עכשיו עם הקורונה כשכלכך הרבה משרדים ממשלתיים סגורים ואתה רוצה לפתוח עוסק פטור, קח בחשבון תצתרך כנראה גם רואה חשבון בהמשך כי ממה שאני יודע עוסק פטור מחשיב גם את ההכנסה שלך בתור שכיר וצריך כל שנה להגיש דוח של כל ההכנסות וזה רק על עוסק פטור..

עוסק פטור לא נועד כדי לתחזק תחביב כי יש לזה הוצאות זה לא כמו שזה נשמע(הוצאה של זמן וידע או של כסף)

בקשר לחוקיות של הדבר אישית אני גם פסימי כי זה להיות נהג של מישהו ולא משנה אך תסובב את זה פה בארץ כשמוכרים לך רישיון של נהג ציבורי לא יתנו לכל אחד להסיע אנשים.

ובקשר לסי קלאס גם פה.. זוג שמתחתן לרוב יעדיף גיפ מרווח וגדול שיש מקום לכלה ולשמלת כלה מאשר רכב "בעל ביצועים עדיפים"

אם אתה מאמין בזה אז וואלה עוף על זה אבל כן קח בחשבון שבתור תחביב מהצד כנראה שזה לא יכסה את ההוצאות הן מבחינת הבירוקרטיה והשקעה ראשונית והן מבחינת תחזוקה שוטפת.

שהיה בהצלחה, תעדכן אם תקנה כזה רכב ומקווה שכן כי תחביבים גם אם יקרים לפעמים שווה להשקיע בהם כי בשבילם אנו עובדים(בין היתר)

• תוכן חדש...