Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגיה אמינה

ANUTKK
שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים, 

יש ברשותי מיצובישי לנסר 2007 ולאחר קריאה ברשת הבנתי שהדגם הכי מומלץ בשבילי הוא מישלן energy save plus יש פה המלצה לצמיגיה איכותית ונאמנה? עד עכשיו נכוותי מכל המוסכים ולא רוצה ששוב ירמו אותי..

ועוד דבר, על הצמיג איפה ניתן לראות את מדינת הייצור? לא מצאתי על זה מידע ברשת 

אני מאזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מטפל בצמיגי ש.י.א, תמיד נתקלתי במקצועיות ויחס מצויין מאביב, הבעלים.

הם נמצאים ברחוב המרכבה 47 באיזור התעשייה חולון, במתחם תחנת דלק סונול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק שצריך צמיגייה אמינה, אבל בגלל שהאחריות המוטלת על צמיגיה יחסית נמוכה, הייתי ממליץ ללכת על הזולה מביניהן לפי אתר השוואת מחירי צמיגים.
דורון לדרך בראשון בדרך כלל מתחרה עם מחירים זולים, לא המקום הכי טוב שתמצא, אבל תבקש שיורידו משקולות וישימו מחדש מבפנים, תן לעובד איזה 20 שח טיפ ותקבל את העבודה הכי סבירה שיש. אין צורך ביותר במקרה הזה (הכי חשוב איזון טוב, תגיד שהיה לך רעידות בגלל המשקולות ותבקש איזון טוב).

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, ANUTKK כתב:

ועוד דבר, על הצמיג איפה ניתן לראות את מדינת הייצור?

זה רשום על הצמיג, פשוט תחפש טוב טוב כי לפעמים זה נמצא בחלק האחורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם הייתי משקיע באוטו בצמיגים יקרים של מישלן

יש אחלה חברות שנותנים תמורה נהדרת במחיר סבבה. כמובן שלא במחירים של סינים אבל פחות ממישלן.

ממליץ לחשוב על falken וgoodyear שבדרך כלל זולים יותר ולהם יש את הסדרות econemy שלהם שיהיו מאוד קרובים למישלן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...