Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם גולשי קארספורום 

אז כמו שאמרתי, אתמול נסעתי לירושלים ובחזור בכביש מהיר, הייתי על 120 קמש באתי להאט

ופתאום אני מרגיש את הרכב רועד באופן סביל אבל מעולם לא קרה לי את זה מדובר ברכב יונדאי i20  2012 

הרגליים שלי גם רעדו קצת והרגשתי את הדוושות זזות כזה , למי שהוא יש מושג ממה זה נובע?

ההגה גם רועד לי שאני נוסע רוורס ומחליף הילוך ל R בעמידה..עדיף לי ללכת למוסך או לתקן משהו ספיצפי יש לי ממה לחשוש?

אשמח לתובנות.

פורסם

בדרך כלל רעידות במהירות גבוהה זה צמיגים לא מאוזנים.

רעידות בבלימה במהירות גבוהה זה הדיסקים של הבלמים הקדמיים עקומים.

רעידות בהאצה לרוב ציריה עקומה.

רעידות בעמידה בד''כ תושבות מנוע עייפות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, צ'מפיון כתב:

היי לכם גולשי קארספורום 

אז כמו שאמרתי, אתמול נסעתי לירושלים ובחזור בכביש מהיר, הייתי על 120 קמש באתי להאט

ופתאום אני מרגיש את הרכב רועד באופן סביל אבל מעולם לא קרה לי את זה מדובר ברכב יונדאי i20  2012 

הרגליים שלי גם רעדו קצת והרגשתי את הדוושות זזות כזה , למי שהוא יש מושג ממה זה נובע?

ההגה גם רועד לי שאני נוסע רוורס ומחליף הילוך ל R בעמידה..עדיף לי ללכת למוסך או לתקן משהו ספיצפי יש לי ממה לחשוש?

אשמח לתובנות.

אתה מתאר מצב של צלחות בילום מעוותות, סביר להניח מאחור, אם אתה מרגיש את זה חזק בדוושת בלם ובבודי של הרכב ולא בגלגל ההגה.

נדרש בדיקת של הבלמים, בדיקת זריקת תלחות עם אינדקטור והחלפה או חריטה שלהן. 

האם אתה נוסע הרבה באזוריים הרריים?  

פורסם
לפני 3 דקות, danniel כתב:

אתה מתאר מצב של צלחות בילום מעוותות, סביר להניח מאחור, אם אתה מרגיש את זה חזק בדוושת בלם ובבודי של הרכב ולא בגלגל ההגה.

נדרש בדיקת של הבלמים, בדיקת זריקת תלחות עם אינדקטור והחלפה או חריטה שלהן. 

האם אתה נוסע הרבה באזוריים הרריים?  

כן אני באזור ירושלים וכן אני נוסע הרבה בעליות וירידות

• תוכן חדש...