Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 25K ש"ח - ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מעוניין לקנות רכב משפחתי - זוג + 2 ילדים עד 25,000 ש"ח.

מה שחשוב (בערך לפי סדר):

1. אמין ובטיחותי

2. חסכוני (גם בדלק וגם בתיקונים)

3. בגאז' יחסית גדול (אוהבים לטייל)

חייב להיות גיר אוטומטי.

מקריאה בפורום ומשיטוט ביד2 מסתמנות האופציות הבאות:

• טויוטה קורולה 2009-2011 בערך
  • טויוטה פריוס הייבריד 2009
  • יונדאי i25/i35/i30cw  שנתונים 2009-2011 בערך
  • סקודה אוקטביה 2010-2012 בערך
  • מאזדה 3 / מאזדה 6 - 2009-2012 בערך

א. אשמח לשמוע התייחסות לגבי הרכבים הללו - האם הם אכן עונים להגדרות? מה היתרונות והחסרונות שלהם? 

ב. האם יש עוד רכבים מומלצים בתקציב ובדרישות הללו?

ג. אם אני מותח את התקציב ל-30K האם משנה באופן משמעותי את האפשרויות(דגמים אחרים) או בעיקר את השנתונים?

תודה מראש לכל העונים והמייעצים.

פורסם

תנקה את האוקטביה (לא אמינה עד כדי כך), מאזדה 3 יחסית צפופה, יונדאי I25 גם צפופה מאוד וגם לא נוחה.....
טויוטה פריוס ישנה כבר וגם יהיה קשה לך למצוא אחת שמורה.

תישאר עם הI30 SW, I35, המאזדה 6, הקורולה אמינה מאוד (לא יודע עד כמה היא בטוחה)...

אני הייתי מוסיף למשוואה את הניסן נוט.

תתחיל לחפש עד שתמצא אחת מהנזכרות לעיל שמורה.

פורסם

קיה פורטה רכב יחסית מוצלח ואמין. הייתי בודק ומתקדם עם אחת מהניזכרות רק אם טופל והקילומטראג' לא עבר את ה-150K. רכב היברדי שעבר 12 שנים על הכביש, אתה זה שיצתרך להחליף לה מצברים והעלות לא קטנה מסתובב סביב ה-10K.

הייתי ממליץ למתוח את התקציב ל-30-32K כך לעלות בשנתונים לכולם ובמיוחד אז אפשר לקנות ניסאן אלמרה 2015.

פורסם (נערך)

כפי שאמרו מעליי , אוקטביה אופציה מצוינת

היא לא אמינה או זולה לתיקונים כמו  היפניות, אבל התיקונים שלה לא שוברים את הכיס. רכב מצוין מבחינת נוחות, מרחב וגם יחסית מהנה לנסיעה, וביחס למתחרות שלה היא גם הכי חזקה מלבד למאזדה 6 שכבר היא רכב מנהלים, הביצועים של האוקטביה מעולים.

אין ספק שהיתרון הגדול ביותר של האוקטביה זה הבגאז העצום שלה והעובדה שהרכב מרווח מאוד, וגם מבחינת דלק היא חסכונית (לא כמו הקורולה אבל עדיין).

מאמין שאם תמתח את התקציב ל30 אלף תוכל אולי למצוא איזשהי מציאה ביד 2 של אוקטביה 2013\2014 ששייכות לדור החדש.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי גיא123
פורסם

מציע לך להעלות את התקציב לאיזור ה35(יש מצב שבחברות הליסינג בדגש על לובינסקי אפשר גם בפחות) ולקחת 308 סטיישן משנת 2015, ההפרש יתקזז בדלק במהלך השנים ומצד שני אתה תקבל רכב מודרני בהרבה ותפור למשפחה, רק שים לב לעניין רצועת התזמון ותקפיד לקחת רכב שכבר הוחלפה הרצועה ברצועה חדשה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...