Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאה ל Recall ורכב חלופי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי קריאה ל Recall על כרית אוויר ועל הדרך הבנתי שיש עוד איזה 4 recall אחרים שהם לא בגדר בטיחות ולכן לא קראו לי במיוחד לפני.
נאמר לי שסיכוי טוב כי זה יקח יותר מיום.

האם מגיע במקרים האלה רכב חלופי? מדובר בלובינסקי. 

פורסם

מאמין שמגיעה לך כוס קפה במקרה הטוב.

לא נראה לי שלובינסקי הולכים לחלק עכשיו אלפי רכבים לכל בעלי הריקולים למיניהם.

אבל תמיד אפשר להתקשר ולשאול.

פורסם
מאמין שמגיעה לך כוס קפה במקרה הטוב.
לא נראה לי שלובינסקי הולכים לחלק עכשיו אלפי רכבים לכל בעלי הריקולים למיניהם.
אבל תמיד אפשר להתקשר ולשאול.

לי דווקא הביאו רכב חלופי.
לפות"ש - תבקש, תסביר שאתה צריך רכב בזמן שהרכב שלך מבלה לילה במוסך. בגלל שמדובר בריקול בטיחותי הם כנראה יעדיפו לתת רכב חלופי מאשר שלא תגיע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 8.11.2020 בשעה 23:06, elihershko כתב:

מהם הריקולים הנוספים? (קיבלתי קריאה לc4 2012 על כרית אוויר)

וואלה סליחה על האיחור, לא נכנסתי לאתר זה זמן.
אני לא זוכר, היא אמרה לי בטלפון אחרי שנתתי לה דגם ומספר רכב. אתה מוזמן לשחק אותה ראש קטן, להתקשר ולתת לנציגה לדבר.

אם היא לא תפרט הייתי ממליץ להתקשר שוב אחרי כמה זמן, ככה אולי תיפול על מישהי אחרת שכן תפרט. 

פורסם

אם זמן העבודה של הריקול הוא יותר מיום עבודה אז אולי ינתן אפשרות לרכב חלופי. 

למוסך לא ממש אכפת אם תגיע או לא תגיע לביצוע התיקון, כי בסופו של דבר  זה יהיה בעיה שלך שלא תעבור טסט עד להשלמת הריקול. 

• תוכן חדש...