Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי בנושא הזה פשוטה וגם הפסיקה הולכת עימי. טוב נגיד שהסדר הוא הפוך.

אני לא רוצה עבוד במקום שהמעביד לא רוצה בי.

בייחוד היום שאתה זכאי לקבל מענק אבטלה מכאן ועד יוני 20121

לא מוציא אגורה על עו"ד אלא אם אתה עובד שם שנים ובאים לדיין אותך

נראה לי שזה לא המקרה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה חשוב לך מקום העבודה הזה, עד שאתה רוצה להוציא הרבה כסף כדי להשאר בו כאשר הבעלים דופק אותך גם בהעסקה (אתה מועסק ללא חוזה) וגם בפיטורין. כמובן הצד השני הוא מה האלטרנטיבה - האם אתה מסוגל לעמוד בתקופה מסויימת של אבטלה, ומה הסיכוי למצוא עבודה בהתאם לכישוריך.

תביא בחשבון שעורך דין זה לא מעט כסף. אולי יש מקום לפנות לאחד מארגוני העובדים לקבלת ייעוץ. בכל מקרה, אל תוותר על זכויותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תואיל ותכתוב את כל הפרטים לגבי ההעסקה שלך אולי אפשר יהיה לתת לך עצה עניינית ולא כללית

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זו בהחלט התראה קצרה, שעל פניו נראה שלא עומדת בדרישות החוק. 

האם כדאי לך לקחת עו״ד? לא יודע. תלוי כמה זמן אתה עובד שם, גובה המשכורת, מה אתה מצפה להשיג, וכו׳. 

לאוניברסיטת תל אביב יש משרד(?) שבו סטודנטים למשפטים עונים על שאלות בדיני עבודה. הקאץ׳ הוא שלוקח להם זמן לענות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אקח עו"ד ואני אתבע אותם, 

המעסיק לכלך את השם שלי, כי כל מקום שאני הולך להתקבל באותה חברה לא מקבלים אותי כנראה אמר להם עליי דברים למנהלים, בנוסף הליך שימוע לא תקין וכל התנהלות לא תקינה.

פורסם

@Keyser זה נקרא "קליניקה משפטית" או משהו כזה. כנראה קיים פחות או יותר בכל פקולטה למשפטים, אבל צריך להבין באיזה נושאים היא עוסקת ולמי היא מוכנה לסייע.

@Liquidator לא מבין איך יש יותר ממעסיק אחד באותה חברה. חוץ מזה, תביא בחשבון שעורך דין זה עסק יקר. עשה את החשבון שלך בצורה כלכלית קרה, כי אם תפעל לפי הרגש תצא נפסד במקום שאתה לא יכול להרשות לעצמך. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר על חברה ענקית מאוד בשוק העבודה עם ים מקומות עבודה, בכל מקום יש מנהל אחר.

רצו להעביר אותי אך המנהל ככל הנראה לכלך עליי ולכן לא קיבלו אותי בכמה מקומות באותה חברה.

פורסם

הרבה אגפים או אתרים, כלומר הרבה מנהלים. עדיין אותו ארגון ועל כן אותו מעסיק. 

טבעי שאם לא היו מרוצים ממך באגף מסויים המידע יזרום בתוך המערכת, כפי שאם היו מרוצים יתכן שהיו מקדמים אותך באגף או אתר אחר.

כיוון שלא גילית לנו למה רצו להעביר אותך למקום אחר ולמה קראו לך לשימוע לפני פיטורין קשה לייעץ לך.

פורסם

נראה לי שאתה יורה לכל הכיוונים מהבטן ולא עוצר לעשות לעצמך סדר בדברים.

1. מעסיק לא חייב לחתום איתך חוזה אבל חייב לתת לך הודעה על תנאי העסקה (הוא לא מנהל איתך מו"מ ולא צריך את חתימתך אלא מודיע לך).

2. מעסיק זה לא מנהל אלא הח.פ. שמשלם לך את המשכורת ו/או הח.פ. שאצלו אתה מוצב (אם אני לוקח עובד מכוח אדם גם אני אחראי יחד עם חברת כוח האדם לחוקיות ההעסקה שלו).

3. למעביד מותר לחייב אותך להישאר שעות נוספות מידי פעם אבל מעבר למשמרות, שינוי תנאי ההעסקה והגדלת משרה יכולים להיחשב הרעת תנאים. מעבר לאתר עם חניה פחות נוחה שנמצא 5 קילומטר מהאתר הקודם לא.

4. לגבי חוקיות השימוע לדעתי אתה נלחם מלחמה שרק תפגע בך. אם לא רוצים אותך אתה לא תהיה שם כי לא בעיה לחפש ולמצוא שרשרת פאקים שיהוו עילה להעיף אותך אבל אז תעוף ככה שלא תקבל שום מילה טובה ותישרף במעגל מאוד גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשו לי את השימוע כמובן שהשימוע לא היה כדין כי כבר המעסיק החליט לפטר אותי מראש והשימוע רק היה הליך פרוצדורלי ללא הקשבה לעובד ועל זה אפנה לעו"ד.

פורסם

אז אתה הולך לעו''ד כדי שיוציא להם מכתב שדורש שיעשו לך שימוע חוזר כדין? 

זה שווה לך את העלות? 

פורסם

נגיד. 

ואתה הולך לבזבז את זמנו ואת זמנך על מנת לעשות שימוע חוזר? 

• תוכן חדש...