Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשעון מד טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אני צריך עזרה בבעיה שיש לי, שעון מד הטורים באלפא ספידר S3 1987  לא עובר את

ה- 1300rpm מבדיקה שלי בפורומים של אלפא בחו"ל כנראה הבעיה ברכיבים האלקטרוניים(קבלים ונגדים) בשעון.

מישהו נתקל בבעיה כזאת ויש לו פתרון או בעל מקצוע שיכול לעזור ?

פורסם

שתי אפשרויות:

לגשת למכון ספידומטרים שינסה (וכנראה גם יצליח) לתקן. יכול להמליץ לך (מנסיון אישי) על "המחוון ספידומטרים שנמצאים בחולון (אם זה מתאים לך גיאוגרפית).

אפשרות שנייה - להזמין מחו"ל אפילו אחד משומש (ולפעמים אם יש מזל - צצים גם חדשים, מכל מיני סטוקים ישנים, אבל אז המחיר בהתאם).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 41 דקות, חולגי כתב:

שתי אפשרויות:

לגשת למכון ספידומטרים שינסה (וכנראה גם יצליח) לתקן. יכול להמליץ לך (מנסיון אישי) על "המחוון ספידומטרים שנמצאים בחולון (אם זה מתאים לך גיאוגרפית).

אפשרות שנייה - להזמין מחו"ל אפילו אחד משומש (ולפעמים אם יש מזל - צצים גם חדשים, מכל מיני סטוקים ישנים, אבל אז המחיר בהתאם).

גם אני ממליץ בחום על המכוון חולון .

יותר מפעם אחת הצילו לי שעונים ש"בעלי מקצוע" אחרים בתחום חירבנו !!!

יודעים היטב את העבודה ומאוד מאוד הגונים .

כיום אני פונה אך ורק אליהם ( ויש בבעלותי צי כלי רכב ) ואני בכלל מכפר סבא - שווה לי הנסיעה .

אילן

פורסם
לפני 12 שעות, חולגי כתב:

שתי אפשרויות:

תודה רבה, אבדוק את מכון "המחוון"

• תוכן חדש...