Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מנסה להבין מקרה שבו מישהי רכשה קטנוע מהיבואן, שלאחר שהיה מאוחסן שנה נכתב על שם החברה ונמכר ללקוחה.

מה אחוז ההפחתה שנדרש לקחת מחירון מלוי יצחק?

ליסינג 0 ק״מ? חברה? אחוז אחר?

תודה לעוזרים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ומה אחוז ההפחתה?
בפועל אני רואה שהורידו 15% בגין אופנוע/קטנוע מחברה, עמותה או אגודה שיתופית.
לדעתי אמורה להיות הפחתה נמוכה יותר בגין קנייה 0 ק״מ מיבואן.

פורסם

אין סעיף כזה 0 ק"מ מיבואן במחירון.
יש ליסינג 0 ק"מ אבל זה לא אותו דבר.
מבחינת הקונה כן, מבחינת המחירון לא.
רכב ( או אופנוע במקרה הזה) זה רכב שהיה באחסון במשך שנה ולא נמכר ולאחר שנה היבואן מחוייב לרשום את הרכב על שמו. זאת הסיבה שיד ראשונה היא חברה.
חברת ביטוח מנסה לשלם כמה שפחות. אם יש את ההסכם קניה מהיבואן ובו מצויין הק"מ של הקטנוע אולי זה יעזור בשנוי הסעיף של ההפחתה.
דרך אגב - גם אם יקבלו את זה , ההפחתה תהיה 12-13 אחוז אז אני לא חושב שזה שווה את האנרגיה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לצערי אין לי את המחירון המודפס שבהתחלה יש הפחתות ותוספות, אפ למישהו יש אשמח שיעלה כי כרגע יש לי רק את הנתונים של האפליקציה.
מצאתי כי יש בעלות של יבואן 0 ק״מ וכשאני. קיץ סימולציה שזה השקלול היחיד מתקבלת ירידה של 8%.e75af13ff2b6dbe4128be95e420cf2d4.jpg
b1da56c5ca801f0e45ff89aed0bd73b4.jpg

פורסם

ויש הוכחה שהקטנוע אכן נקנה עם 0 ק"מ?
אם כן, ובשקלול זה אכן 8 אחוז תעביר את הסכם הקניה לחברת הביטוח.
אם עדיין הם לא מקבלים זאת הייתי תובע בבית משפט את ההפרש.
לדעתי זה יגמר בפשרה והם יתנו לך את מה שמגיע ללא דיון בבית משפט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...