Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לחנות במקביל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

בשנת 2013 הוצאתי בגיל 18 רישיון נהיגה. אך מאז נהגתי אך ורק במכוניות עם מצלמת רוורס המקרינות על מסך המולטימדיה. 

מאז לימודי הנהיגה, לא יישמתי דבר הקשור בחנייה במקביל משום שנעזרתי במצלמת הרוורס ומובן ששכחתי איך למדתי לחנות במקביל.

היום, אני מעוניינת ברכישת הרכב השני שלי בחיים אך לצערי אין בו מצלמת רוורס ומסך מולטימדיה.

אשמח לשמוע טיפים/הדרכות איך לחנות במקביל כאשר אין מצלמה. 

תודה ומעריכה תשובות שיעזרו

פורסם

אם זה קריטי, תמיד אפשר להוסיף מצלמת רוורס ומולטימדיה.

למרות שאם את חונה רק בהסתמך על המצלמה זה כנראה לא יוצא הכי יעיל.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

פשוט להתאמן.

לי לא יצא יותר מידי לחנות במקביל בשנים הראשונות שהיה לי רישיון. אחרי קצת יותר מ3 שנים, הייתה לי חברה שכל מקומות החנייה ליד ביתה היו ברחוב.

היות שזה גם היה רחוב חד סטרי עם נתיב אחד, פיתחתי מיומנות בחנייה במקביל, גם מימין וגם משמאל 😀

Practice makes perfect

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

זו ההמחשה הכי טובה שמצאתי כדי לעזור לך להבין מה קורה במהלך תמרון של חניה במקביל.

עזוב את כל ה"תפנה את ההגה כשאתה רואה X" ופשוט תנסה לקבל תחושה של הגאומטריה של התמרון ממעוף הציפור.

המפתח הוא לדמיין את מקום החניה (עם מרחק מסוים מהמדרכה) כמלבן ולנסות להציב את הרכב לאורך האלכסון שלו (עדיף זווית חדה מדי מאשר קהה מדי). ככל שמקום החניה צפוף יותר, צריך להתחשב במרחק ראשוני גדול יותר מן המדרכה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ככה עושים.

תחנה כמו שאתה חונה עם מצלמה אבל בלי מצלמה.

הרי אתה יודע איך חונים, אתה רק רגיל להסתכל על המסך.

צריך להתרגל קצת לאוטו בשביל להבין איפה הסוף שלו, הרכב שלי עכשיו לקח לי הרבה זמן להבין איפה הסוף מקדימה.

המסך סה"כ רק עוזר לך לא לפגוע באוטו מאחור, את הזוויות אתה עושה כי אתה יודע איך חונים.

בקשר לסרטון, אתה צריך ביטחון עצמי והכל אפשרי

אייל

• תוכן חדש...