Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מקורולה 2000 לאסטרה2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש טויוטה חדישה יותר משנת 2010 לפחות, אולי בטרייד אין של טויוטה יהיה להם מה להציע לך.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 16 שעות, yulianx כתב:

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

הרכב לא עושה בעיות, הוא עובר הלאה. 

קיבלתי הצעה נוספת של COROLLA RUNX 2004 ב15 אבל זה נראה לי מחיר ממש מוגזם , וכן לגמרי אאעדיף שנתון מתקדם יותר

אגב למה דווקא קורולה ולא איזה המלצה על איזה ספורט מיני קטן ? אני לא מקובע על קטגוריה ספציפית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז ההצעה לRUNX קיבלה קצת יותר פרטים

180K קילומטראז'

צמיגים חדשים

יד שנייה, לפי הבנתי מטופל טוב, אולי מורשה (לא שאלתי)

ב10K מזומנים

השאלה אם זה שווה בכלל? יש לי כרגע COROLLA 2000, אני אראה שיפור ביצועים? אני אראה שיפור בצריכת דלק?

האם הרכב יותר כיפי?

קראתי גם כמה שרשורים שיש לפעמים בעיות בRUNX, בוצה וכאלה 

פורסם

לא הייתי מתקדם לרכב בן 14 שאני לא יודע מה עבר עליו. דגמי 2003-2005 סבלו מבוצה במנוע, זה לא הטויוטה שלך שתמשיך לנסוע עוד שנים רבות בתחזוקה נכונה.

תחסוך עוד כסף ותקפוץ 10-13 שנים קדימה, או שתישאר עם הרכב שלך שאתה מכיר אותו ויודע מה עבר עליו. דרך אגב, כמה הוא נסע? חוץ מעיניין הטסטים לא הייתי נרתע מלהישאר איתו 

לפני שעתיים, arik100 כתב:

אני אראה שיפור ביצועים? אני אראה שיפור בצריכת דלק?

האם הרכב יותר כיפי?

לא לכל! שניהן יאכלו לך 1/10-1/12.

ביצועים? same same

כיפי? חחחח

לפני שעתיים, arik100 כתב:

קראתי גם כמה שרשורים שיש לפעמים בעיות בRUNX, בוצה וכאלה 

תחפש PO402. מדובר על כשל שהיבואן לקח עליו אחריות בשנים הראשונות, לא יודע מה אח"כ.

פורסם

ב-20k אפשר למצוא פיאסטה ידנית סביב 2012-13, רכב אמין, לא יקר לתחזוקה, חסכוני, פשוט יחסית, בטוח (יחסית לקטגוריה ולתקציב) ויכיל 4 נוסעים בצורה סבירה.

שים לב שהוא מאובזר יחסית בקמצנות, כשהבעיה העיקרית היא שאי אפשר לכוון את גובה מושב הנהג. רק תבדוק שאתה מוצא תנוחת נהיגה סבירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 2.11.2020 בשעה 21:19, dotan123 כתב:

לא הייתי מתקדם לרכב בן 14 שאני לא יודע מה עבר עליו. דגמי 2003-2005 סבלו מבוצה במנוע, זה לא הטויוטה שלך שתמשיך לנסוע עוד שנים רבות בתחזוקה נכונה.

תחסוך עוד כסף ותקפוץ 10-13 שנים קדימה, או שתישאר עם הרכב שלך שאתה מכיר אותו ויודע מה עבר עליו. דרך אגב, כמה הוא נסע? חוץ מעיניין הטסטים לא הייתי נרתע מלהישאר איתו 

לא לכל! שניהן יאכלו לך 1/10-1/12.

ביצועים? same same

כיפי? חחחח

תחפש PO402. מדובר על כשל שהיבואן לקח עליו אחריות בשנים הראשונות, לא יודע מה אח"כ.

אין פה בעיה של כסף , כן יש רצון לחסכון

הרכב מגיע ממקור אמין לצורך העניין, השאלה היא אם כדאי בכלל הרכב הזה ל3-4 שנים הקרוובות או לוותר לגמרי

לפי מה שאני מבין מכם לוותר לגמרי

אני אבדוק את הפיאסטה הידנית ואחזור עם מסקנות 🙂

פורסם
לפני 8 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

הייתי נשאר עם הקורולה עד שהיא תתפגר .

1. אני צריך עוד רכב במשפחה

2. אם אחכה שהיא תתפגר אי אפשר לדעת בכללי מתי זה יקרה.... רק 240K אחרי 20 שנה

פורסם

אם אתה צריך רכב נוסף וידני בא בחשבון, אני חושב שהאופציה שהועלתה כאן (פיאסטה) יכולה להיות אופציה מצוינת. במקביל אפשר גם לבדוק קליאו III או IV עם מנוע 1.2, סקודה פאביה או סיאט איביזה עם מנוע 1.4 וכו'.

אם ידני לא בא בחשבון ואתה מחפש בתקציב באיזור של 20 אלף ש"ח, למה לא לחפש משהו כמו יונדאי i10 שיהיה יותר צעיר בכמה שנים טובות לעומת ה-RUNX?

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה לי שהאופציות המובילות כרגע זה פיאסה ואיביזה

אין לי בעיה עם ידני אני אפילו מעדיף אמרתי, אבל האנשים הקרובים כרגיל דוחפים לאוטומט...

RUNX מגיע ממישהו שאני מכיר בעל מוסך ונותן אחריות לשנה על המנוע

אבל בגלל השנתון, המחיר והבעיות בוצה אני לא בטוח שזה כדאי - למרות שזה טויוטה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא ניתן לערוך אבל הסתכלתי קצת על רכבי מיני אחרים

למשל סוזוקי אלטו והיא נורא קורצת לי

החסרון היחיד שלה זה הכוח החלש אולי כשהרכב מלא - 4 אנשים - אבל כמה כבר נסיעות יש לי כאלה? אולי 2 בשנה וגם זה לא בטוח...

מצד שני שמעתי שהיא נורא אמינה, זולה 

בטיחות רק 3 כוכבים כי היא מיני כנראה 

האם יש לשם דגש על קילומטארז? או שזה לא כזה קריטי?

פורסם

אני לא רואה סיבה לקנות אלטו ידנית אם אתה יכול לקנות סופר מיני ידנית במחיר דומה ולהנות מרכב מרווח יותר, בטיחותי יותר, תא מטען גדול יותר וכו'.

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לנסוע קצת על האלטו הבנתי ישר שזה לא בשבילי, חוץ מזה שהיא נורא חלשה וקטנה אני גם נזכר ברגעים על הכביש המהיר שמשאיות היו עוברות לידי ורק מלחשוב ...

בדקתי כמה אופציות של פיאסטה אבל יש אולי 2 רכבים באיזור שלי והמוכרים ממש נעולים על המחיר - ולדעתי מבקשים הרבה יותר מדי...

האם אתם יכולים להמליץ על עוד סוגי רכבים?

חבר המליץ לי על פג'ו 107 אבל זה גם נראה לי סופר מיני כזה עפה ברוח..

• תוכן חדש...