Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהוא חבל על הזמן(600 שקל לסאב עם התיבה זה מחיר טוב?)

ואני רוצה המלצה טובה לגבי מגברים עם 4 יציאות שעולים בערך 1000 שקל בארץ

(יכול להיות שאקנה בארה"ב)

אז בבקשה תעזרו לי כי אני צריך תשובה בזמן הקרוב!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להשיג אותו גם ב500-470 שקל עם תיבה..[את אמת יש לי חבר גם שבלחץ וויכוחים מתמשכים הוציא אותו ב400] ככה ש600 שח אינו מחיר כ"כ זול..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אפשר להשיג אותו גם ב500-470 שקל עם תיבה..[את אמת יש לי חבר גם שבלחץ וויכוחים מתמשכים הוציא אותו ב400] ככה ש600 שח אינו מחיר כ"כ זול..

אם זה כ"כ אפשרי - למה אתה לא מציע לו בכזה מחיר?...

פורסם

כי אני לא מוכר כאילו באופן אישי..מה הבעיה לקפוץ לת"א ולהתווכח קצת על מחירים. בכל מקרה יותר מ500 לסאב הזה +תיבה זה שחיטה ! אגב לטעמי הוא לא כלכך"חבל על הזמן" סתם באסים סותמים נימרחים בלי פרופורציה . כל אחד והטעם שלו.

פורסם

אתם מוזמנים להמליץ לי על עוד סאבים אני עוד לא סגור עליו אבל אני צריך לדעת קודם

איזה מגבר מתאים.

פורסם

שניי הסאביים נחמדים, ה jbl לפי דעתי יותר טוב מי ה sony. אבל אם אתה רוצה באמת סאב טוב, אני ממליץ על זה:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=147&CatCode=84

סאב סוף הדרך אני רכשתי אותו לפני כמה ימים, ואני מרוצה ממנו לגמרי, צליל יפה נקי וחזק, ממש סאב סאב...

אפשר להשיג אותו ב 750-800 כולל תיבה

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על שתי הסאבים שהבאת, שניהם מאוד חלשים, אולי איכותיים אבל חלשים.

אם לא בא לך פיוניר, אז לפחות הלנזר ש- asura הציע לך עכשיו....

פורסם

דבר ראשון לא הבנתה נכון

הסאב של פיונר הוא ממש לא חבל על הזמן מה שכן הוא שווה ת'מחיר שלו בגלל זה הוא קיבל ת'שם הזה

ו3 הסאבים הייתי מציע לך את הלנזאר הוא הכי חזק

ולגבי מגבר שלא יהיה לך בעיות במכס עדיף שתיקח מהדיוטי פריי את הלוג'יק

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני אבהיר את עצמי שוב כי אני לא מקבל תשובות:

אני רוצה מגבר בסדר גודל של 500-600 שקל,וכנ"ל לגבי סאב.

הסאב חייב להיות חדש,המגבר פחות.

בינתיים אני די נעול על הסאב של פיוניר,אלא אם כן אני לא אמצא בתקציב הזה מגבר

חדש/משומש שיחזיק אותו כמו שצריך.

פורסם

סאב של MAX12 Lanzar

ומגבר V12פלטינום אודיו W 1200 מגבר נחמד. או אם יוצא לך להיות בחול אז את הלוגיק 800W

פורסם
סאב של MAX12 Lanzar

ומגבר V12פלטינום אודיו W 1200 מגבר נחמד. או אם יוצא לך להיות בחול אז את הלוגיק 800

W

רק נחמד ? זה לא מספיק...

אתה שמעת את המגבר הזה בפעולה ?

נו מה רק בן אדם וחצי מבין פה במגברים ובסאבים? נו באמת.

פורסם

שאלה קטנה לי אלייך ... איזה סוג של סאב(סאב איכותי עם באסים מדויקים או סאב שיפציץ לך את האוטו שיעשה לך בום בום) אתה מחפש ואיזה תקציב אתה מוכן להשקיע?נ.ב איזה אוטו יש לך?

face to face with the man who sold the world

פורסם

כן שמעתי אותו הוא מגבר שדוחף היטב [שמעתי אותו בגישור על פיוניר 305C שוב אני לא אוהב את הפיוניר "עממי" כפי שאמרתי הוא עמום מדיי והורס את שאר המוזיקה] שמע זה מגבר משתלם למחיר. לגבי הלוגיק שוב אם יש לך גישה לדיוטי פרי אז קח אותו בעדיפות ראשונה ב100 דולר.

ושוב מה אתה מצפה שאם נגיד לך מה טוב ומה לא אז זהו ? זה לא ניגמר בזה..זה ניגמר כאשר אתה באוזנייך תישמע את השילובים ואת המוצרים בפועל. כי הרי שמיעה זה דבר אוניברסלי ומשתנה מאוזן לאוזן..מה שאני אוהב יכול להיות אתה לא תאהב ..

פורסם

אמרו לך כבר מה אתה לא שם לב...

או פיוניר או לנזר...

עדיף לנזר כי הוא יותר נציל .. ובמחיר שאתה רוצה אתה לא תמצא מגבר שינצל את הפיוניר כמו שצריך...

• תוכן חדש...