Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,
ב 8 לאפריל הייתה לנו טיסה מתוכננת ליפן.

עקב המצב, חברת aeroflot הרוסית הוציאה הודעה שהיא מאפשרת ביטול עם החזר כספי לכל מי שהזמין טיסה בטווח תאריכים שכולל את מועד הטיסה שלנו.

כמה ימים אחרי קיבלנו הודעה לטלפון מחברת גוליבר, שדרכה נרכשו הכרטיסים, שהטיסה שלנו מבוטלת.

הסטטוס של ההזמנה באתר מאז הוא "ההזמנה נמצאת בתהליך זיכוי".

עברו מאז יותר מ 100 ימים.

פעם אחרונה ששלחתי מייל לגוליבר לברר מה קורה נעניתי שזה בטיפול וההחזר יהיה בקרוב.

אני מתחיל להתייאש. מה אפשר לעשות עכשיו? האם צריך לפנות לעו"ד? אני יכול להגיש מכתב לפני טביעה באופן עצמאי? אני יכול לטבוע לבד? מדובר על קצת יותר מ 8000 שקלים.

מה אתם הייתם ממליצים לעשות ?

(יש לציין שעקב פוסט בפייסבוק נודע לי שכמה אנשים שהזמינו באירופלוט דרך גוליבר בתאריכים דומים לשלנו(אפילו לפני) כבר קיבלו החזר)

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

הליך משפטי מול חברה מחו"ל זה די תיק.

בעיקרון כן מזכים ברגע שהכספים חוזרים מחברת התעופה, אז הייתי מחכה כרגע. כן, זה יכול לקחת גם מעל 100 יום, אבל רוב החברות שמכבדות את עצמן כן מחזירות כספים בצורה מסודרת.

פורסם

בגדול אין מה לעשות.

חברות התעופה בקושי שומרות ראש מעל המים וכרגע לא מחזירות כספים בתקווה לשרוד את המשבר.

אם החברה תלך לפירוק או שלא תראה את הכסף או שתקבל את מה שמגיע לך ממי שיקח על עצמו את הזכויות והחובות של החברה.

אם החברה תשרוד את המשבר בכול מקרה תקבל את מה שמגיע לך.

הליך משפטי יהיה ארוך ולא יזרז את ההחזר בנוסף בסוף תקבל את אחת משתי האופציות למעלה לא משנה אם תפתח בהליך או לא.

פורסם

האם ניסית ליצור קשר ישירות עם Aeroflot?

גם אני מצוי באותו מצב עם כרטיסים שהזמנתי ישירות מ Qantas עבור קרובי משפחה.   הבטיחו החזר לפני כמה שבועות - ובנתיים נאדה. 

התקשרתי אליהם היום והם הבטיחו לזרז את התהליך, ושתוך עשרה ימי עסקים הכסף ינחת בחשבון.  ימים ידברו.

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, BiG_BuG2 כתב:

מה אתם הייתם ממליצים לעשות ?

(יש לציין שעקב פוסט בפייסבוק נודע לי שכמה אנשים שהזמינו באירופלוט דרך גוליבר בתאריכים דומים לשלנו(אפילו לפני) כבר קיבלו החזר)

תתחיל בלשלוח מייל לאירופלוט (תחפש מייל שירות לקוחות באתר), עם כל הפרטים, ותבקש לקבל מהם אישור שהם החזירו את הכסף לחברת גוליבר.

ברגע שתקבל אישור כזה, תנסח מכתב "התראה לפני תביעה" (עם האישור של אירופלוט), ושלח אותו לגוליבר (דואר רשום או מייל עם אישור קבלה), עם דרישה לקבל תשלום תוך 14 ימי עסקים.

תציין במכתב שאם תאלץ לתבוע, אתה מתכוון לדרוש גם תשלום עבור הוצאות משפט, הפסד יום עבודה ואף פיצוי לדוגמה, לפי סעיף 11 לחוק שירותי התעופה (יכול לחפש באינטרנט מה זה אומר).

אם אירופלוט לא ישלחו לך אישור כזה אז פשוט תפנה אל גוליבר ללא האישור. קנית את הכרטיסים מהם, כך שמבחינתך הם אלו שצריכים לדאוג להחזר שלך, וזה שהם לא קיבלו את הכסף מאירופלוט, לכאורה, לא פוטר אותם מאחריות כנראה (אם להתחשב במצבם הכספי הקשה או לא זאת כבר החלטה שלך).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

חוק טיבי כרגע על הולד ובהליכי שינוי, צריך לבדוק מה הוא אומר נכון להיום.

כל חברות התעופה בעולם חוות בחודשים האחרונים ירידה קיצונית בביקוש ולכן מעכבות תשלומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם.

לא רציתי לתבוע את אירופלוט, רציתי לתבוע את גוליבר.

לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

תתחיל בלשלוח מייל לאירופלוט (תחפש מייל שירות לקוחות באתר), עם כל הפרטים, ותבקש לקבל מהם אישור שהם החזירו את הכסף לחברת גוליבר.

תודה על ההצעה. בוצע.

אני אחכה לתגובה שתגיע(בתקווה) מאירופלוט שהם מאשרים שהחזירו את הכסף לגוליבר. ואז אמשיך משם.

אעדכן.

תודה לכולם!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אתה צריך לדעת שיש מכסת ימים שהספק הישראלי מתאפשר לו להחזיק את הכסף ולא להחזיר לך.

אם אני לא טועה עד נובמבר בערך אתה תצטרך לחכות בשביל לקבל את הכסף

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...