Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאדה 3 2G

Mher Tolpin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן! 

אני מחפש לקנות לעצמי רכב שני, והתקציב זה 30 אלף, חיפשתי ביד 2 ופייסבוק ואני רואה שהמחיר של מאזדה 3 (שנים 2010 - 2013) קופץ בצורה ממש לא סבירה, יש רכבים שעולים 50 אלף, ויש שפחות מ10. 

רציתי לשאול אם בכלל אפשר למצוא ב 30 אלף מאזדה 3 2G במצב מעולה,  או שאני סתם חולם על זה ?

וגם, מה המחלות של האוטו הזה? על מה לשים לב ?

2G - 2 Generation, המודל השני, לא החדש ביותר ולא המודל הראשון

עריכה אחרונה על ידי Mher Tolpin
פורסם (נערך)

התבלבלתי עם ה2.

בכל מקרה רובן היו בליסינג או בהשכרה (היו לי 3 שונות כאלה חלופיות).

תצטרך לחפש את רמות הגימור הגבוהות, שם יש יותר סיכוי למצוא אחת פרטית ובמצב יותר טוב. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

מאזדה 3 דור 2:

6910e406854f91970a49d69b667d349b.jpg

הדגם מ 2015 זה דור 3.

הפרשים במחירים תלויים במצב הרכב והדגם.

הכי מבוקש - האצ'בק 2000 סמ"ק פרטי.

הכי פחות מבוקש סדן 1600 עם עבר של ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא ציינת את הצרכים שלך.

אישית היתה לי משך 3 שנים מאזדה 3 1600 סדאן בליסינג, ובלשון המעטה, התאכזבתי ממנה קשות. אבל זה לצרכים של משפחה, אם אתה יחיד ברכב הדרישות שלך שונות משלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לא ציינת את הצרכים שלך.

אישית היתה לי משך 3 שנים מאזדה 3 100 סדאן בליסינג, ובלשון המעטה, התאכזבתי ממנה קשות. אבל זה לצרכים של משפחה, אם אתה יחיד ברכב הדרישות שלך שונות משלי.

יחיד ברכב, נסיעות בעיר + לעבודה 

פורסם (נערך)

בחיפה ה-1600 היתה חלשה, הבנים שלי נהגו להשתמש בטיפטרוניק כדי להתגבר על העליות.  המושב האחורי צפוף ולא נוח בגלל התקרה המשתפלת, ותא המטען צפוף עם פתח הטענה קטן. גם הדאשבורד היה מאוד לא אחיד, נראה עיצוב מרושל מאד. נראה כי המכונית הזו בנויה למנוע ה-2 ליטר, שלפי המקובל בפורום הזה זריזה ומקבלת הרבה המלצות (לא הכרתי את הגרסה הזו בעצמי).

והערה קטנה - בפורום הזה מקובל לא לצטט את ההודעה שמעליך, זה מכביד על הגלישה. מצטטים (או מתייגים את הכותב) כאשר מתיחסים להודעות קודמות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...