Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי הונדה סיוויק סטיישן 2014 לפני כמה חודשים, ועכשיו חסר קצת נוזל קירור ואני רוצה למלא.

הלכתי לace והם הביאו לי נוזל אדום (בספר רכב רשום שמומלץ נוזל 50 50) אבל אחרי זה בדקתי ברכב ונראה שהנוזל שכבר שם בגוון ירוק טורקיז.

זה שקניתי ממנו את הרכב לא ידע מה יש כי הוא עשה הכל במוסך מורשה.

להחליף את הנוזל קירור לירוק או שלהסתמך על זה שבמוסך שמו נוזל קירור כמו הוראות היצרן ולהוסיף את האדום?

פורסם

לפי דעתי האישית, אם קנית רכב ואתה לא יודע איזה נוזל קירור יש בו כדאי שתחליף כחלק מיישור קו. 

באופן כללי צבע הנוזל לא מעיד הרבה ועדיף לא לערבב סוגים שונים של נוזל קירור, במיוחד כשלא ידוע עליהם כלום. 

אם הרכב טופל במורשה סביר להניח שלא יהיה קשה לברר באיזה נוזל הם השתמשו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 1 שעה, Joker975 כתב:

קניתי הונדה סיוויק סטיישן 2014 לפני כמה חודשים, ועכשיו חסר קצת נוזל קירור ואני רוצה למלא.

הלכתי לace והם הביאו לי נוזל אדום (בספר רכב רשום שמומלץ נוזל 50 50) אבל אחרי זה בדקתי ברכב ונראה שהנוזל שכבר שם בגוון ירוק טורקיז.

זה שקניתי ממנו את הרכב לא ידע מה יש כי הוא עשה הכל במוסך מורשה.

להחליף את הנוזל קירור לירוק או שלהסתמך על זה שבמוסך שמו נוזל קירור כמו הוראות היצרן ולהוסיף את האדום?

לפי תיאורך מה שיש לך עכשיו זה המקורי ומומלץ להישאר אטיתו או הכי גרוע לקנות תחליפי של זירקס כחול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

Zerex asian vehicle 50/50
אבל אם אתה כבר מתחיל תהליך
ממליץ לרוקן את המערכת קירור כולל flush
ותתחיל ספירת זמן ומרחק לפי יצרן מהרגע שאתה עושה את זה.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פורסם

הפלאש מיותר- אם הרכב טופל במורשה נוזל הקירור שיש ברכב מקורי ב 1000%.

הזירקס מעט יותר זול מהנוזל המקורי אבל לא בטוח שבשביל פעם בכמה שנים (150,000 ק"מ או 10 שנים) לא חושב שההפרש כזה נוראי.

אצלי למשל- היה נוזל מקורי כחול, הלך רדיאטור וכשהחליפו  אותו במכון רדיאטורים,מילאו  נוזל ירוק פרסטון לפני שנה וחצי ואני חושב,שאחליף למקורי לפני הזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...