Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,
אני כעת מחפש סוף סוף רכב משלי ויש בפניי לא מעט התלבטויות, לאחר בירורים עם פרטיים / מגרשים / חברות ליס וטרייד אפשר לומר שכבר התבלבלתי ואני מקווה שכאן אצליח לקבל הכוונה למה לחפש בשוק היד2.
אז ככה אני מחפש רכב בסגנון סופר מיני אבל לא פוסל צורה רגילה סדאן / מיני משפחתית. 
אני נוסע הרבה בתוך העיר ומטרת רכישת הרכב היא בשביל שאוכל גם לצאת מהעיר פה ושם.
חשוב לי אמינות / אוטומט בלבד / כמה שפחות לראות מוסך למעט טיפולים תקופתיים / טיפולים במחירים נוחים.
תקציב: 45,000 ש"ח.

מעדיף להמנע מגרמניות / צרפתיות אבל אתם מוזמנים לשנות את דעתי אני לא נעול לגמרי.

אודה לכם על כל סיוע, תודה :]

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם

סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, טויוטה יאריס, הונדה ג'אז יענו למה שרשמת.
עדיפות לרכב שמור יותר ומטופל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משפחתיות יכולות להיכנס טויוטה קורולה/סיוויק 2012.

אם מחפשים סופר מיני- מאזדה 2 תהיה בחירה טובה אעפ"י שהצורה החדשה האחרונה לא בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה חברים,
פה נכנסת השאלה הנוספת שלי.
האם יש טעם לחפש את הרכבים הנ"ל דרך חברות ליסינג / טרייד?
עוד דבר נוסף, כיוון שמדובר בחברות שונות, אשמח לדעת מה נחשב לק"מ גבוה מידי עבור כל יצרן,
לי אמרו שלמשל בטויוטה 90 אלף ק"מ זה עדיין לא נחשב "הרבה" לטויוטה... אשמח להרחבה יותר בנושא למה עוד לשים לב מבחינת ק"מ / ומחירים הגיוניים לכל המוצע על ידכם. שוב תודה!

פורסם

יש פה מאבק בין שנה וק"מ ואין בדיוק תשובה נכונה..90 אלף זה הרבה יחסית לרכב עם 30 . זה כמעט 3 שנים יותר על הכביש בקצב מואץ. כל רכב לגופו. אין הבדל בין מגרש ואדם פרטי מבחינתך אלא אם אתה מקווה למימון.

פורסם

חברים עזרתם לי מאוד.
יש לי שאלה, אני לא מחפש זריזות ברכב אבל כן מחפש אמינות, האם גיר רציף לסוזוקי בלנו שנת 2016 זה נחשב לגיר בעייתי מבחינת טיפולים ואמינות?

• תוכן חדש...