Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעזרתם לי בנושא שטיפה ללא מים ופלסטלינה אני ימשיך בהרכבת החבילה לטיפול הראשון.

הרכב הוא מאזדה 3 2010 צבע אפור עכבר, צריך פוליש שיתאים ליישום ידני וגם אוטם צבע, ראיתי שיש המון סוגים של אוטמים קרמי /היברדי/ אוטם עם ווקס ביחד, אין לי מושג מה טוב בישביל מתחיל וצבע הרכב, לגבי פוליש יש באמזון את החבילה הזאת של טרטל ב57 ש''ח סך הכל, מה שראיתי בארץ יקר לדעתי

מה דעת המנוסים? 

Screenshot_20200616-100848.png

פורסם

תתקדם למוצרים ברמה גובה יותר. 

קח בחשבון שאם אתה עושה פוליש ידני, זה לא פשוט ומצריח טכניקה וכוח בידיים. 

תבדוק פוליש של MENZERNA 3500 בעל רמת חיתוך בינונית, אך רמת גימור וברק גבוה. 

או 2400 גם ברמת חיתוך נמוכה אך ברק ופיניש גבוה.

http://www.apexparts.co.il/cat.php?urlKey=מוצרים-1&attr_8=0&attr_10=270&attr_11=0

רוצה יותר זול Meguiar's Ultimate Compound שנים השתמשתי  בו, למרות שהידיים שלי הלכו

התוצאה הייתה מרהיבה לעין. לאחרונה אני משתמש בפולישים של Scholl למשל S30 מוצר מעולה.

https://www.autostore.co.il/product/פוליש-scholl-s30-0-25kg-html/

אוטם צבע של MENZERNA מוכיח לאורך השנים שהוא אחד המוצרים הטובים למי שמחפש איכותי

בעל מיסוך גבוה, שרידות יפה (מעל חצי שנה) וקלות יישום שמאפשרת למרוח שכבה, ללכת לשתות קפה, לאכול צהריים

ורק לאחר כמה שעות להסיר אותו ללא מאמץ. (מומלץ להסיר לאחר חצי שעה, השארתי לא פעם 6/10 שעות)

https://www.autostore.co.il/product/אוטם-צבע-menzerna-pl/

רוצה מוצר טוב יותר במידה ויש לך מקום מקורה, MASTER SEALANT POLISH ANGEL קל ליישום

מחזיק מכעט 8 חודשים לפעמים יותר, בעל ברק מרשים, חסכוני. (כמה טיפות על משטח שלם) 

כמובן במידה ויש לך מעט ניסיון בדיטיילינג.  

פורסם

המנזרנה PL כבר מזמן לא משהו. כל פעם שאני מיישם אותו הוא לא שורד יותר מדי זמן, גג חודשיים-שלוש.

יכול להיות אמנם שזה בגלל שיש לי את החומר בבקבוק פלסטיק כבר קרוב ל6-7 שנים והוא נמצא בחצר בתוך ארון שבזמן הקיץ סופג הרבה חום.

אך מנגד יש את Carpro Reload אוטם צבע מטורף, הוא באמת עמיד לחצי שנה. המנזרנה ידוע שהוא עמיד כ3-4 חודשים.

Carpro זאת החברה היוקרתית של החומרים שנמצאים בארץ כיום, מת על כל מוצר ומוצר שלהם.

יש להם דרך אגב יבואן כאן בארץ שמוכר את המוצרים במחיר נורמלי לגמרי, לא תתאכזב מאף חומר שלהם, בהבטחה, ניסיתי בעבר הרבה מוצרים של מלא חברות ומCarpro הייתי מסופק עד השמיים.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

זו כבר דעתך האישית. מבחינתי מנזרנה עדיף מאוטם Reload מבחינת רמת מיסוך גבוהה (פרמט חובה)

ועמידות של כמה חודשים - מלבד ברק עדיף שיש לאוטם Reload. ( פחות משמעותי עבורי כי אני משלב QD)

אחרת לא הייתי מוכר אותו.

2090.jpg.d7e36be581e08d5ba57a80cfef9b3ad5.jpg

אולם יש חשיבות גדולה על איזה רכב האוטם יושב , כלומר ישן או חדש. ( דווקא על ישן הבחינה קשה ונכונה יותר)

מעבר לזה, אוטם צבע אפילו הטוב ביותר לא יכול לשרוד שנים בארון בחום, בלי לפגוע ביעילות שלו. (חסר אפקטיביות) גם השתמשתי לאחרונה באוטם של  מנזרנה ישן מתוך סקרנות, יש לו עדיין רמת מיסוך טובה  ומשטח חלק למגע. אך כנראה העמידות תהיה נמוכה כי מדובר על מוצר ישן שהתחיל להתפרק, לדעתי מפיצוץ הבקבוק.

בלי קשר לחברת Carpro מוצרים נפלאים. (לכן אני מחזיק חלק מהמוצרים שלהם)

• תוכן חדש...