Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

לפני כ- 4 שנים יצא להיתקל במכונית לבנה, עם מס' של מונית (25\26 בסוף), נוצצת, חדשה ומושקעת אך ללא כל זכר לכובע ולמדבקות.

הדבר מאוד סקרן אותי אך לא בדקתי את הדבר לעומר ובשנה האחרונה אני נתקלתי ב-4 מקרים שנתקלתי במכונית חדשה ונוצצת, מושקעת ויוקרתית עם מס' רישוי של מונית אך ללא הכובע והמדבקות. 

כמובן שבכל המקרים לא דובר כאן על אף מותג של מכונית למעט מרצדס וזה רק המכוניות שזיהיתי. 

יש למישהו מושג במה מדובר? האם זה מותר? 

שלומי.

פורסם

אני יכול לומר לך שלא בכל המקרים היה מדובר במכוניות חדשות לחלוטין. 

לדוגמא לאחרונה נתקלתי במונית מרצדס S קלאס לפני מתיחת הפנים ולפני מס' שנים נתקלתי במונית S קלאס W220 וגם W221

כך שבלא מעט מקרים ואולי אפילו ברובם לא מדובר במכוניות חדשות שהיו טרם התקנת הציוד המתאים. 

לאחרונה גם נתקלתי במונית מרצדס (מעדיף שלא לומר את הדגם בכדי לא להסתבך עם אף אחד כי זה היה ממש לאחרונה), 

שהיתה מצוידת בהמון תוספות שעושה הרושם שהושקע המון זמן בציוד הרכב בתוספות אלו, אז לא היה זמן להתקין ציוד של מונית? 

אשמח לדעות נוספות.

שלומי.

פורסם

לעיתים זה במכירה לאדם פרטי וזהו שלב של הסרת ההתקנות והמספר של המונית עדיין קיים לפני שמחליפים אותו למספר רגיל.

לא מאמין שמישהו יסתכן בלנסוע עם מספר מונית ללא כל האבזור שלא לשם התקנה/פירוק.
זאת עבירה חמורה מאוד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

המון פעמים ראיתי מוניות לשעבר שהוסרו מהן הכובע ומספר המונית, אך עדיין לוחית רישוי נשארה של מונית. הן בתהליך הסבה ממונות לפרטי. 

פורסם

היה לפני מס' שנים עו"ד ידוע(לא זוכר את שמו) אשר היה לו מס' ירוק.

הוא היה נוהג במכונית עם לוחית מונית אך ללא כל הסממנים האחרים.

במבחן התקופתי(טסט) הוא היה משלים את הסממנים, כשלדלתות הוא מצמיד עם מגנט(לא תקני).

• מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הייתי בטוח שהקנס על כך הרבה יותר גבוה - 

image.png.b655b5e8d8bf77858f6d60d0e0842779.png

עכשיו רק צריך לעבור את המרב"ד 🤣🤣, לעשות קורס רכב ציבורי, טסט וכל זה בשביל לנסוע במרצדס עם הנחות 😂

פורסם

מעניין למה התופעה הזאות לא נפוצה?
אפשר פעם אחת לקנות מספר ירוק, לעשות רישיון למונית וזהו. ככה אפשר לקנות מכוניות יוקרה בהנחה גדולה, לנסוע בנתצ ובטח עוד כמה הטבות על טיפולים וחלפים...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם
לפני 1 דקה, דניאל1983 כתב:

מעניין למה התופעה הזאות לא נפוצה?
אפשר פעם אחת לקנות מספר ירוק, לעשות רישיון למונית וזהו. ככה אפשר לקנות מכוניות יוקרה בהנחה גדולה, לנסוע בנתצ ובטח עוד כמה הטבות על טיפולים וחלפים...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

כי זה השקעה ראשונית לא קטנה + גם בשותף הוצאות גדולות (לחברת הביטוח שלך לדוגמא לא אכפת שאתה לא עובד כמונית, עדיין צריך לשלם ביטוח מונית מאוד יקר). זה שווה אולי אולי רק למי שנוסע המון במרכזי ערים גדולות ושהזמן שלו שווה כסף.

פורסם

נהוג בדרך כלל במרצדס שהנהג מעוניין בזמנו הפרטי לנסוע ללא סימן מזהה. את מדבקות המונית עושים על מגנטים וכובע מותקן על זרוע בצד מתפרקת בקלות, העניין לא חוקי אך קיים.

החיסכון ב לנסוע ברכב כזה אך לא למטרת עבודה הוא לא כמו שנראה הנהג מחוייב בביטוח כמונית, וצריך לשלם על זכות ציבורית וכל שנה לפני טסט הוא יהיה חייב להביא אישור מונה ולהדביק מדבקות חדשות ואישור בלמים. התעסקות שלא כל כך מוצדקת והרכב בסופו של דבר ימכר בהנחה כעבר מונית ואם יימכרו מתחת לגיל 3 שנים תצריך ללכת למכס ולשלם הפרש על ההנחה שקיבלת עליו. ייתכן כמו שאמרו שגם הוא בדיוק בתהליך הפיכה לפרטי.

פורסם

סיפורים מספרים גם על כמה רבנים בכירים שהתנהלו ככה (אבל לא הם נהגו, היה להם איזה חסיד כלשהו שהסיע אותם), ולפחות אחד שהיה מוסע במונית עם כל הסימנים המלאים, ואפילו עם מונה (אז כשהמונה היה 1DIN בתוך הקונסולה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

סיפורים מספרים גם על כמה רבנים בכירים שהתנהלו ככה (אבל לא הם נהגו, היה להם איזה חסיד כלשהו שהסיע אותם), ולפחות אחד שהיה מוסע במונית עם כל הסימנים המלאים, ואפילו עם מונה (אז כשהמונה היה 1DIN בתוך הקונסולה)

למה לא? אם אני הייתי צריך לסוע במהירות ממקום למקום (ואני לא ראש הממשלה), והזמן שלי שווה לי הרבה יותר מהכסף שזה היה עולה לי, גם הייתי עושה את אותו הדבר.

• תוכן חדש...