Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.6.2020 בשעה 18:54, ChemGuy85 כתב:

נהג לילה צודק. אי אפשר לקזז שעה נוספת מול שעה רגילה. תשמע יש המון עבירות בדיני עבודה רובן יחסית קלות אז המעסיק לוקח סיכון מחושב. 

השאלה היא אחרת, האם לעובד חודשי יש בכלל שעות נוספות יומיות (כלומר אם עבדת מעל ל-9 שעות באותו יום) או רק חודשיות (כלומר אם עבדת מעל ההיקף משרה בשעות חודשיות)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החישוב הוא יומי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצב הולך ומחמיר.

הודעת המוסד לביטוח לאומי.

הביטוח הלאומי: עד סוף יולי חצי מיליון מובטלים יישארו בלי דמי אבטלה

עד סוף יולי יהיו חצי מיליון מובטלים שיסיימו את זכאותם לדמי אבטלה - כך נמסר במסיבת עיתונאים שקיימו היום שר העבודה והרווחה, איציק שמולי, ומנכ"ל הביטוח הלאומי, מאיר שפיגלר. זאת, למרות החלטת האוצר להוסיף 35 ימים של דמי אבטלה לכל מובטל. המידע הוא תוצאה של ניתוח שערך הביטוח הלאומי למשמעויות הצעת האוצר. שמולי דרש להאריך את הזכאות לדמי אבטלה לכל המובטלים עד לסוף אוגוסט, וכן להאריך עד לסוף תקופה זו את מענק האבטלה לעובדים מבוגרים בני 67 פלוס ואת האפשרות לכפל קצבאות למקבלי קצבאות קיום.

לך ומחמיר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מהנעשה אצלינו:

6 פוטרו מתוך 28

2 התפטרו- אחד הועבר לתפקיד אחר במקום נהג- אמר שלא ישאר-למרות שהמשכורת לא נפגעה לו

השני הוציא רישיון משאית ואמרו לו שהוא לא יעלה על ההגה בשנה הקרובה אלה ימשיך להיות במחסן.

התפטרו שניהם.

היום היה צריך להתחיל עובד חדש- לא הגיע.

והיה אחד הכי מצחיק, זה יזכר לדורות. ניסו לתפוס אותו שהיה בחל"ת לאמר לו שיגיע על מנת שיפוטר, לא ענה, ניתק מגע. הגיע אתמול אמרו לו מהר תתלבש כנס לעבוד חסר עובדים.

עריכה אחרונה על ידי eladns
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 1 שעה, eladns כתב:

מהנעשה אצלינו:

6 פוטרו מתוך 28

2 התפטרו- אחד הועבר לתפקיד אחר במקום נהג- אמר שלא ישאר-למרות שהמשכורת לא נפגעה לו

השני הוציא רישיון משאית ואמרו לו שהוא לא יעלה על ההגה בשנה הקרובה אלה ימשיך להיות במחסן.

התפטרו שניהם.

היום היה צריך להתחיל עובד חדש- לא הגיע.

והיה אחד הכי מצחיק, זה יזכר לדורות. ניסו לתפוס אותו שהיה בחל"ת לאמר לו שיגיע על מנת שיפוטר, לא ענה, ניתק מגע. הגיע אתמול אמרו לו מהר תתלבש כנס לעבוד חסר עובדים.

לפני חודש או חודשים כתבת שהעסק עמוס בעבודה. מה קרה ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eladns כתב:

היה צריך להתחיל עובד חדש- לא הגיע.

זה. זה! אתה ממש לא היחיד שמתאר את הסיטואציה הזאת, יש כל מיני אנקדוטות בפורום בסגנון דומה.

בלתי נתפס.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא בבידוד, או שמספיק לו לקבל דמי אבטלה ולשבת מול נטפליקס כל היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעדיפים דמי בטלה.

לקח לי חודש לקלוט שני עובדים כלליים. במצוקה כמו שאנשים מתארים שאין להם אוכל ציפיתי להיענות יותר גדולה (וכן, הייצי קולט גם מסעדן, שחקן או נהג רכבת בחל"ת בידיעה שהם באים באופן זמני).

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, SlowRide כתב:

אולי הוא בבידוד, או שמספיק לו לקבל דמי אבטלה ולשבת מול נטפליקס כל היום.

אם הייתי מעל 28 והדמי אבטלה שלי היו 8-9 בחודש יש סיכוי טוב שהייתי נשאר בבית לכמה חודשים.

הכל מאוד לא וודאי,גם להתקבל לעבודה לא בטוח שלא תצא לחלת עוד 3-4 חודשים.

אז למה לטרוח אם אפשר לחיות את התקופה הזו ברגוע ולקחת קצת הפסקה,ככה או ככה היא נכפתה עלי.

לפני 9 שעות, hans כתב:

זה. זה! אתה ממש לא היחיד שמתאר את הסיטואציה הזאת, יש כל מיני אנקדוטות בפורום בסגנון דומה.

בלתי נתפס.

אם אתה עובד בשכר נמוך.

לקבל 6 אבטלה או 7.5 משכורת,כבר עדיף לשבת בבית.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 12 דקות, halperin96 כתב:

לקבל 6 אבטלה או 7.5 משכורת,כבר עדיף לשבת בבית

לא כשיש לך משפחה.

פורסם

רק שהאבטלה הזו היא זמנית לגמרי, ועבודה שתמצא עכשיו לא בטוח שתמצא אח"כ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

לא כשיש לך משפחה.

דווקא כן.

בעיקר אם יש לך ילדים קטנים שאין לך עם מי להשאיר ויש סיכוי שהעוד 700 שקל האלה בנטו יתקזזו עם ההוצאות בייביסיטר.

Just now, pooh-bear כתב:

רק שהאבטלה הזו היא זמנית לגמרי, ועבודה שתמצא עכשיו לא בטוח שתמצא אח"כ.

אנשים מחכים שהשוק יחזור לעצמו.

יש כאלה שאופטימיים יותר ומוכנים לחכות להזדמנות שאולי תצוץ ולא רוצים ללכת להיות עובדי נקיון במפעל.

פורסם

כשאתה מגיע למצב שאתה בוכה (לא כביטוי אלא ממש)בטלויזיה ש 3 חודשים אתה לא עובד ואין אוכל בבית אז הגיע הזמן שתפסיק לחכות.  כשאפשר מחכים אבל כשאתה רעב כבר נגמר האולי.

ולגבי פועל ניקיון, מי שעבד כתאורן או תפאורן יכול לעבודבהרבה עבודות שמשלמות הרבה יותר ממינימום כי מדובר באנשים עם ידיים טובות, חושים טכניים ולא מעט ניסיון בעבודות הרכבה בשטח.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

כשאתה מגיע למצב שאתה בוכה (לא כביטוי אלא ממש)בטלויזיה ש 3 חודשים אתה לא עובד ואין אוכל בבית אז הגיע הזמן שתפסיק לחכות.  כשאפשר מחכים אבל כשאתה רעב כבר נגמר האולי.

ולגבי פועל ניקיון, מי שעבד כתאורן או תפאורן יכול לעבודבהרבה עבודות שמשלמות הרבה יותר ממינימום כי מדובר באנשים עם ידיים טובות, חושים טכניים ולא מעט ניסיון בעבודות הרכבה בשטח.

אם הוא לא היה בוכה לא היו מראים אותו בטלויזיה.

• תוכן חדש...