Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מחפש רכב \ מסחרית זולה מאוד יד שנייה להעברת אופנוע שטח(2.2 מטר) לשבילים ובחזרה.

בעיקרון התקציב הוא בערך כ 20 אלף.

הדגש העיקרי הוא על בטיחות, סביב ה2010. הרכב ישמש גם לניסיעה יומיומית חוץ מהובלת האופנוע.

מחפש טיפים והמלצות על איזה רכב להשיג, וגם מאילו מלכודות להתחמק בשוק המסחריות.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי SugSug
פורסם

אם יש לך רכב פרטי בבית, לא עדיף להתקין לו וו גרירה ולקנות גרור כדי להעמיס עליו את האופנוע?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה אכן יהיה רעיון טוב אם היה לי רכב, אז אני מחפש רכב שיכול לשמש גם כפרטי וגם להוביל את האופנוע ללא עגלה,

במקרה הכי גרוע כנראה אצטרך לעשות את זה בכל מקרה.

תודה על העצה בכל מקרה.

פורסם

גיר ידני הולך?

כמה ק"מ אתה מתכוון לנסוע בשנה עם הרכב?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עגלה בלבד עולה בין 3.5 ל5 ככה שזה נותן ביס בתקציב, אבל זה עדיין עדיף מרכישת מסחרית ישנה לדעתי.

שוק המסחריות הזוי, ככל שהם מתיישנות ככה המחירים הזויים יותר, סובארו טנדר ב15k, סונומה זה מינימום מחיר של אל קמינו משופצת, הכל עם קילומטרזים גבוהים ומודלים מתיישנים ועבר לא ידוע.

ברכישת מסחרית מלבד השוק ההזוי, גם המועדות לגניבה גבוהה יותר, הרכב פחות נוח ופרקטי בשינוע נוסעים או מטען (הכוונה למטען של באגז' סגור). אני לא ממליץ על אופציית הטנדר. 

בדרישות די דומות לשלך חיפשתי רכב עם וו גרירה ומצאתי פיג'ו 307 עם וו גרירה (ששימש למתקן אופניים). זה בהחלט נפוץ היום ואפשר לרכוש רכב פרטי עם וו גרירה שלא נעשה בו שימוש ב90% מחייו, או שסחב משקל קל במיוחד.

בחיפוש זריז ביד 2 לרכב עד 15K (כדי להשאיר כסף בצד לעגלה) עם וו מותקן כבר, יש אופציות מגוונות מפוקוסים ומאזדה 3 ויונדאי I30, וגם אמריקאיות למינהן. חפש את השמורה ביותר. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...