Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם!

אני צריך לעשות טיפול לרכב ,קבלתי הצעה מקרסו - 1900 ש'ח .מצד שני קבלתי הצעה דומה ממוסך כאמל - 600ש'ח.

בדקתי בעוד מוסכים מורשים באזור והמינימום היה 1600 ש'ח

קרסו - יקר לי מאוד ,ואת כמאל אני לא מכיר..... ביונדאי תמיד טיפלתי במורשה והטיפול היקר ביותר היה 1200,פה מדוב על טיפול קטן

כולל נוזל קירור ובלמים

עלות חלקים בקרסו - 700ש'ח ושאר זה שעות עבודת מוסך

יש למישהוא המלצה למוסך שיודע מה בדיוק עושים בטיפול הנ'ל ויגבה סכום הגיוני?

תודה

פורסם
1. אם אתה לא באחריות, אתה ממש לא חייב מורשה יבואן.

2. דיון חסר טעם אם אין כאן פירוט מה כל הצעה כוללת.

3. איך ניתן לתמחר טיפול בבלמים מבלי שראו ובדקו את הרכב קודם? (שאלה רטורית :roll: )

אני לא מבקש לדון,מבקש המלצה על מוסך לא מורשה באזור חיפה שיודע לטפל ברנו

פורסם

מחיר הזייה אין לי מה לאמר.

מזדהה איתך כבעלים של קליאו שגם מטפל במורשה אצל קרסו, מחירי טיפולים הזויים. חבל כי הרכב באמת סבבה חוץ מהעניין הזה.

פורסם
אני המום מהסכום. הייתי בטוח שמסתתרות בפנים זוג צלחות [emoji50] .

מצד שני אני לא רואה איך 600 ש"ח מסתדר עם חלפים מקוריים או חליפיים טובים.

גם בקרסו עלות החלקים (נוזלים בעיקר ) סביב ה700 ש'ח ,שאר הכסף - שעות עבודה לפי 358 ש'ח לשעה....

בגלל שאני לא כזה מבין בטיב החלקים - ביקשתי פה המלצה למוסך שיודע להניק טיפול ראוי לרכב עם חלקים וחומרים טובים

• תוכן חדש...