Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית: ניסאן סאני 93.

האם יש מי שמשפץ מנועים של מאוורר (וונטה) לרדיאטור. המנוע הזעיר (אחד משניים)

הפסיק לעבוד בגלל פחמים גמורים. מנוע חדש יקר באופן בלתי סביר.

האם יש בית עסק (באיזור המרכז) שמתמחה בשיפוץ מנועי וונטה (שם בשאיפה אוכל

להחליף שם את הוונטה שלי במשופצת)? המלצות למישהו?

תודה!

:turn-l:
פורסם

איפה לכל הרוחות זה בדיוק המרכז?

יש הרבה אפשרויות, אבל בד"כ לא מוסכים.

בחנויות מקצועיות לכלי עבודה אולי תוכל להשיג פחמים בגודל המתאים, או שתלך למקום שמתקן כלי עבודה חשמליים.

פורסם

המכונית: ניסאן סאני 93.

האם יש מי שמשפץ מנועים של מאוורר (וונטה) לרדיאטור. המנוע הזעיר (אחד משניים)

הפסיק לעבוד בגלל פחמים גמורים. מנוע חדש יקר באופן בלתי סביר.

האם יש בית עסק (באיזור המרכז) שמתמחה בשיפוץ מנועי וונטה (שם בשאיפה אוכל

להחליף שם את הוונטה שלי במשופצת)? המלצות למישהו?

תודה!

אפשר לקנות רק את המנוע ללא המניפה, מחירו מאות בודדות של שקלים.

כיום כבר לא מתעסקים כמעט בכלל בשיפוץ רכיבים חשמליים ודברים מהסוג הזה נעשים רק ממש במקרים נדירים בהם לא ניתן למצוא חלק חלופי אחר (וגם זה, לא תמיד יוצא הרבה יותר זול מלקנות חדש).

קיבלת כבר הצעת מחיר למנוע מאורר חדש ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה אי אפשר לבדוק דבר ראשון אם הפחמים הם בגודל סטנדרטי, שמוחזק בחנויות רציניות של כלי עבודה? ידוע למישהו שהם שונים מהמקובל בכלי עבודה??

פורסם

מחיר חדש כ-450 ש"ח. דיי יקר...

המנוע במצב טוב, למעט הפחמים שפשוט נגמרו. הפחמים לא נראים לי דומים לאלו

של כלי עבודה חשמליים.

פורסם
למה שלא תיקנה מנוע חדש בעלות של 100-150 שקל(זה מה שעלה לי מנוע לאוטו של אבי) ותתאים אותו.
הבנת הנקרא -

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

או שאני לא מבין, או שזה בסך הכל מאוורר - חתיכת מניפה שמחוברת לחתיכת מנוע.

הולכים לפירוקיה, קונים מאוורר שתואם פחות או יותר בגודל וחיבורי החשמל [אותו מספר גידים לשליטה זהה של מחשב המנוע] ומתקינים עם כמה מתאמי אלומיניום [L או I או וואטאבר]

וסוגרים עניין, לא חראם להתעקש על מאוורר מקורי כשאפשר למצא אחד טוב יותר עם ספיקת אוויר גבוהה יותר בפחות כסף?

רון.

-מדובר בשדרוג נפוץ מאוד אצל הצרפתיות, אני מתפלא שאף אחד לא הציע לו לעשות את זה קודם-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

התקנתי באופן זמני מאוורר משומש (ולא מקורי) - אבל זה בעייני רק

פתרון זמני. זה פשוט נראה מאולתר. היפנים שמו שני מאווררים קטנים

יחסית זה לצד זה, והמאוורר המקולקל היה מותקן על תושבת פלסטיק

"נאה". אני בספק אם אני יכול למצוא מנוע שאיננו מקורי (חדש / מפירוק) אשר

יכול להכנס למקום.

פורסם

אתה לא חייב להכניס אותו במדויק למקום, אחד קטן יותר או גדול יותר גם יהיה בסדר כל עוד הוא מתאים לחיווט של המאורר הקיים.

אתה יכול להתאים מאוורר קטן יותר ע"י אזיקונים או מאוורר גדול יותר ע"י הרכבת תושבת חדשה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

המנוע במצב טוב, למעט הפחמים שפשוט נגמרו. הפחמים לא נראים לי דומים לאלו

של כלי עבודה חשמליים.

צר לי להעלות את הנושא - אבל לא יכולתי שלא להגיב.

תקלה כה פעוטה ברכב שעולה כ 450 שח לתיקון היא לדעתי לא תקלה יקרה. גם מי שהפרוטה אינו בכיסו צריך לקחת בחשבון שיש גם תקלות כאלה - וזה שזה נראה לך "דיי יקר" מתריע על בעיה בסיסית בחשיבה כלפי הרכב וצורת אחזקות.

אני בהחלט מבין את הקושי הכלכלי באחזקה של רכב, אבל לפעמים גם צריך להבין שרכב זקוק לתיקונים שהם מעט יקרים, אין מה לעשות - גם כשהפרוטה לא מצויה. למי שאין את הכסף עדיף שלא יחזיק רכב בכלל.

תקלות פשוטות מהסוג הזה יכולות בסופו של דבר לעלות ביוקר (ראש מנוע, קצר חשמלי וכד') במידה ומנסים לתקן או לאלתר. ישנם חלקים ברכב שמתוכננים באופן כזה שלא ניתן לתקנם, ברוב המקרים מדובר ברכיבים חשמליים שלא תמיד קיימת כדאיות בהתעסקות איתם.

מנוע-מאוורר שהולך פעם ב 12 שנה עדיף לקנות חדש. עושים סקר קטן בכמה חנויות ובודקים כמה עולה אחד חדש חליפי - ובזה פותרים את הבעיה. בדברים מהסוג הזה אין מקום לקומבינות או לקיחת סיכונים.

יכול להיות שזו רק דרך המחשבה שלי ויכולים לקום המתנגדים ולומר שעדיף לתקן, אבל אני לא הייתי מתקן... מה גם שההתעסקות עם דבר כל כך פשוט וכל כך זול (כן, 450 שח זה לא כ"כ יקר) הינה מיותרת לדעתי. סה"כ מדובר ברכיב חשוב מאוד במערכת וכטבע הדברים זה בד"כ לא זול (זול = 50-100 שח). תזכרו את המשפט; מי שקונה בזול -> משלם ביוקר.

אגב, אם ניתן לתקן את הרכיב זה לא צריך לעלות יותר מ 150-200 שח, כל חשמלאי יכול לקחת פחמים אחרים, לשייף ולהתאים ולהלחים אותם בקלות. הבעיות מתחילות שמתחיליפ לקמבן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - מסכים איתך לחלוטין לגבי שיפוץ (מתקשר לשרשור אחר כאן על החלון התקוע) - פשוט לא נשמע טוב.

אבל מה לכבי להתאים מאורר אחר? הרי זה לא יחידה עם תפקיד מסובך במיוחד ומן הסתם אפשר להכניס שם מאוור אפילו יורת טוב כפי שכבר אמרו כאן?

...Carpe Diem

פורסם

יש המון מקומות בדרום תל אביב שהם מתמחים בשיפוץ של מנועים חשמליים מכל הסוגים ומינים. לך לשם ו"תרחרח" קצת ואתה תמצא מישהו שיכול לעשות ואני מבטיח לך שתמצא יותר ממקום אחד... בהצלחה...

נ.ב. אם אתה לא מוכן לקומבינה ואתה אומר ש450 ש"ח זה הרבה אז תמכור את האוטו ותיסע על אופניים כי לי יש בי. איקס. ואם כל מה ששמתי על האוטו בשנה וחצי האחרונות יכולתי לקנות כבר יגואר אס טייפ 2001 אז אם אתה לא רוצה להשקיע- אופניים!

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...