Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מנורה )לא רק הנורה, גם הבית עצמו( כי נשבר לי הפנס ערפל השמאלי באוטו, עכשיו רציתי להחליף ואני לא מצליח לפתוח את "המכלול".

מצורפת תמונה מספר הרכב, אז את בורג הפיליפס פתחתי, אבל הלשונית בסעיף 2 אני לא מוצא אותה, לא מצליח להוציא את המכלול.

מישהו פתח פעם את המנורה הזאת ב הונדה ויכול לעזור?

 

http://www.up2me.co.il/imgs/13429091.jpg

פורסם

ניסיתי בכל דרך להוציא את זה, אני אנסה לפתוח עם מברג שטוח אולי יש שם איזה אופציה ללחוץ על איזו לשונית כי אצלי פשוט זה לא נשלף.

×
×
  • תוכן חדש...