Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלום שלי big dog/pitbull

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמירה שלהם "להשכיב המון" הם אולי מתכוונים להשכיב בחורות, אבל מה שמצחיק שקאסטום פשוט לא עושה להן את זה. :-)

הנה כתבה קטנה בנושא, מקווה שתבינו משהו (כי אין לי סורק וכל צולם במצלמה דיג').

ואני לא אומר, חלילה, שצריך לקנות אופנוע בגלל מה שהבחורות אוהבות.

גילגול....אני הבנתי למה הם התכוונו...הייתי קצת ציני...לא נורא נטלת את הפואנטה מהתגובה...

הכל נרשם:wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גילגול....אני הבנתי למה הם התכוונו...הייתי קצת ציני...לא נורא נטלת את הפואנטה מהתגובה...

הכל נרשם:wink:

כן, אבל כתבתי למי שלא הבין. וגם רציתי לתת רקע קטן לכתבה שפרסמתי.:wink:

ולפי כתבה זו, כנראה שרוכבי הרלי לא משכיבים יותר מדי ואני לא רוצה להתחיל בכלל לדבר על רוכב שטח, שכנראה הדבר היחיד שהם משכיבים זו הצמחיה שהם עוברים עליה מדי פעם. :-D

פורסם

ולפי כתבה זו, כנראה שרוכבי הרלי לא משכיבים יותר מדי ואני לא רוצה להתחיל בכלל לדבר על רוכב שטח, שכנראה הדבר היחיד שהם משכיבים זו הצמחיה שהם עוברים עליה מדי פעם. :-D

צ'מע..זה רעיון לסקר בפני עצמו...(כרובי מחפשים נושא חדש???:roll: )

מי משכיב יותר???

1) ברזל וניקל?

2) קקנוע?

3) חרגול?

4) טיל פלסטיק?

5) הבחור במזדה החדשה, שכרגע כמעט נכנס בך?

כמובן שאין מצב לסטטיסטיקה אמיתית......:-D

פורסם
צ'מע..זה רעיון לסקר בפני עצמו...(כרובי מחפשים נושא חדש???:roll: )

מי משכיב יותר???

1) ברזל וניקל?

2) קקנוע?

3) חרגול?

4) טיל פלסטיק?

5) הבחור במזדה החדשה, שכרגע כמעט נכנס בך?

כמובן שאין מצב לסטטיסטיקה אמיתית......:-D

כמו שנאמר בכתבה:

"It's not scientific, but we reckon it's a laugh..."

אבל...! אם כבר סקר כזה...

אז כמו בכתבה...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

אני מתכוון לסקר ציוני כשר והולם לתפארת מדינת ישראל......:roll:

וכמובן שאני לא מתכוון שחברי הפורום (הזכריים מביננו) יגידו מה שווה יותר....(אוי אלוהים רק שלא נתחיל בזה):?

ורצוי שגם דווקא לא ישתתפו בזה בנות שמבינות עניין אלה ללכת אל הציבור הרחב........נניח ביום חמישי בערב לקחת 4 תמונות כמו בכתבה לכמה מקומות בילוי ולערוך סקר......כל מה שצריך זה דף, מצלמה דיגיטלית ו4 תמונות.....וכמובן סוקר בלתי משוחד......קדימה פול גז.....

פורסם

רוכבי שטח לא משכיבים?

אני וה-CR נעלבנו קשות..

אתה תתפלא לדעת לאיזה זויות אני וה-CR מגיעים בפניות הדוקות.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

לההוא שכתב שבאמריקן צ'פר הסדנא בונה אופנועים עם זרוע קשיחה.

המממ תסתכל שוב, הם מתקינים שם מעין בוכנת אויר שמתפקדת כמיתלה, הם בהחלט בודקים איך הכלי נוסע, ובהחלט מענין אותם שהכלי יסע כמו שצריך { לדעתם כמובן - שזה אומר - ישר והרבה }.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
רוכבי שטח לא משכיבים?

אני וה-CR נעלבנו קשות..

אתה תתפלא לדעת לאיזה זויות אני וה-CR מגיעים בפניות הדוקות.

אני לא חושב שהוא התכוון לזווית אלה למשהו שקשור במין היפה...

ואם אני טועה : הסי אר שלך משכיב כל כך נמוך שאתה יכול לגעת עם היד באדמה?

ואני לא מדבר על זה שאתם נופלים כל שני וחמישי..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אני לא חושב שהוא התכוון לזווית אלה למשהו שקשור במין היפה...

ואם אני טועה : הסי אר שלך משכיב כל כך נמוך שאתה יכול לגעת עם היד באדמה?

ואני לא מדבר על זה שאתם נופלים כל שני וחמישי..

דווקא לא נופלים כל שני וחמישי..

רק שהאופנוע מתגעגע לאמא אדמה...:)

ולא.. אנחנו לא מצליחים לגעת עם היד באדמה.. אבל זה נובע בעיקר מכך שלסי אר, יש קצת יותר מרווח הטיה מלכל אופנוע כביש, והוא גם קצת יותר גבוה... ראה סופרמוטו, הם משכיבים בזוויות מטורפות הרבה יותר מהרבה אופנועי כביש.. אך עדיין הם לא נוגעים עם היד בכביש, למה? מהסיבות שציינתי.

וכמובן שההשכבות שאני מדבר עליהן.. הן לא השכבות סטייל אופנוע כביש.. אלה תוך כדי זריקת זנב וכו' וכו'.

פורסם
דווקא לא נופלים כל שני וחמישי..

רק שהאופנוע מתגעגע לאמא אדמה...:)

ולא.. אנחנו לא מצליחים לגעת עם היד באדמה.. אבל זה נובע בעיקר מכך שלסי אר, יש קצת יותר מרווח הטיה מלכל אופנוע כביש, והוא גם קצת יותר גבוה... ראה סופרמוטו, הם משכיבים בזוויות מטורפות הרבה יותר מהרבה אופנועי כביש.. אך עדיין הם לא נוגעים עם היד בכביש, למה? מהסיבות שציינתי.

וכמובן שההשכבות שאני מדבר עליהן.. הן לא השכבות סטייל אופנוע כביש.. אלה תוך כדי זריקת זנב וכו' וכו'.

אוקי, זה נכון שלאופנוע שטח יש בפועל יותר זווית הטיה...זה עדיין לא יביא לך את הבחורות!!!:lol:

פורסם
אוקי, זה נכון שלאופנוע שטח יש בפועל יותר זווית הטיה...זה עדיין לא יביא לך את הבחורות!!!:lol:
למה? חחח מביא גם מביא..

אמליץ לכולם גם לנסות את "תרגיל הברקס הקדמי" הידוע לשמצה..

פשוט לוקחים בחורה.. מעמיסים על האופנוע, נוסעים מהר מאוד ולוחצים חזק על הבלם הקדמי, התחושה בגב פשוט נפלאה, סוג של מסאז'.

(אל תדאגו, זה האיברים האינטימיים של הבנות שעושים את העבודה.)

פורסם

המממ תסתכל שוב, הם מתקינים שם מעין בוכנת אויר שמתפקדת כמיתלה, הם בהחלט בודקים איך הכלי נוסע, ובהחלט מענין אותם שהכלי יסע כמו שצריך { לדעתם כמובן - שזה אומר - ישר והרבה }.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ישר והרבה? רואים שאף פעם לא עליתה על דבר כזה, ישר, לאט ובזהירות עד הפאב. או עד הגוגנהיים.

וזהו. ואם הייתה מנסה פעם גם אתה הייתה יודע עובדה בסיסית כזאת. אל תבלבל בשכל לפני שניסיתה.

פורסם

אוקיי, אני מודה שבאחד האופנועים שלהם, היה בולם אוויר. אם הייתה שם לב טוב, היית רואה שהם אמרו שזה דבר חדשני. (לא נוסה מקודם) ובלי קשר, היה להם בעיות עם זה!
פורסם
:rolleyes: החלום שלי :rolleyes:

big dog/pitbull

איך מטפלים בכלי שהוזמן ביבוא אישי ?

חלפים מומחיות בעל המקצוע וכו'

האם יש כליי BIG DOG בארץ?

אח של אחותו, אם זה החלום שלך אז תחשוב

מה היה קורה אם היה באפשרותך לשים ציצי במקום קידון...?!??@?#

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...