Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להחליף את הבוכנות גז לתא המטען, אולי רגישות יתר שלי אבל כשאני פותח את תא המטען אני צריך לעזור לדלת לעלות למעלה ...

ראיתי היצע גדול ברשת אבל אני לא יודע מה החברות שנחשבות טובות לבוכנות (כמובן חוץ מהמקורי..)

פיג'ו 207 שנת 2012

פורסם

בעבר הזמנתי מכאן:

https://www.liftsupportsdepot.com/

והייתי מרוצה מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרhttps://www.redco.co.il/product_category/stabilus/?gclid=Cj0KCQiA6IHwBRCJARIsALNjViXTUV6N9dpo14lDyVYg_jfMw0y5hE1nudhBMZY8YQWZP44NmjEQp00aApy-EALw_wcBף להמלצה על סטבילוס, כשהייתי צריך להחליף בוכנות גז במכונות שעבדתי איתן (המקוריות היו סטבילוס) קניתי מרדקו המחירים היו מצויינים.

פורסם

גם רדקו מעולים. כשהייתי צריך בוכנה למטבח נפלתי עליהם מוקדם בבוקר והיה שירות מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני קונה הרבה מרדקו לצורך העבודה. הם בסדר גמור, השרות טוב, מחזיקים מלאי גדול.

אבל ברכישה פרטית זוג בוכנות סטאבילוס לפוקוס עלו 500 ש"ח. בוכנות מגנטי מרלי מ Ebay - זוג ב 70 ש"ח.

ברור שסטבילוס יותר טובות אבל בהפרש כזה במחיר...

פורסם (נערך)

לפני בערך שנה רכשתי גם בוכנה 'שוות ערך' למקורית תוצרת מגנטי מרלי בשליש מהמחיר בארץ עבור מכסה מנוע של גולף דור 5.

הבוכנה התחליפית מבחינת מידות וכוח פתיחה תואמת את המקורית אבל היא לא עושה את העבודה כמו המקורית.

https://www.ebay.com/itm/MAGNETI-MARELLI-Gas-Spring-bonnet-430719080100/162746736884?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

IMG_20190305_122532_HDR.jpg

IMG_20190305_122255_HDR.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי לא. הבוכנה מעלה כלפי מעלה את מכסה המנוע במהירות כמו המקורית אבל לקראת סוף הפתיחה לא קיימת האטה במהירות הפתיחה ולכן מכסה המנוע מקבל מכה ורועד. בקיצור לא פתיחה אלגנטית.

לדעתי הבוכנה המקורית היא דו שלבית או בעלת מבנה פנימי שונה.

פורסם

אני חושב (היה מזמן ולכן לא זוכר בדיוק) שככה זה היה כשניסיתי את הבוכנות של סטאבילוס. פתיחה במהלך אחד ללא האטה לקראת סוף המהלך. אציין שאלו לא היו בוכנות יעודיות לרכב אלא בוכנות "גנריות" שנבחרו לפי אורך וכוח הפתיחה.

פורסם

בדיוק. למרות שהבוכנה הוזמנה לפי מק"ט תואם לבוכנה המקורית.

הרעידות לא ממש מפריעות לי אלא המכה על הברקט (התומך של הבוכנה) שזה חתיכת פח דק מרותכת לגוף המרכב.

פורסם

אכן MM זולים משמעותית ועולים 20 דולר לזוג בוכנות

לא הצלחתי למצוא של STABILUS ..

תודה לעונים, נעדכן כשאקבל וארכיב אותן על הרכב

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...