Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק. למרות שהבוכנה הוזמנה לפי מק"ט תואם לבוכנה המקורית.

הרעידות לא ממש מפריעות לי אלא המכה על הברקט (התומך של הבוכנה) שזה חתיכת פח דק מרותכת לגוף המרכב.

לי זה קרע את הגולות שמחזיקות את הבןכנות.

פורסם

אני החלפתי לפני שנתיים זוג בוכנות לדלת מטען ניסאן מיקרה תוצרת טורקיה ב 100 שקל אצל אבי חלפים ואין לי עד היום שום בעיה.

לפני זה היו בוכנות של ניסאן שמיוצרות ע'י stabilus גרמניה ולא יכלו להחזיק את הדלת של התא מטען לאחר 6 שנים בלבד.

אם זאת האמינות של stabilus אז עדיף לקנות את הטורקי או לנסות סיני,חבל על הכסף.

פורסם

צריך לשים לה בהזמנה מהאינטרנט כי יכול להיות שהבוכנות מפעילות כוח שונה מהמקוריות !! כוח שהוא חלש יותר או חזק מדי.

היתרון בארץ שאם הכוח לא מתאים,אתה מחליף על המקום.

פורסם
צריך לשים לה בהזמנה מהאינטרנט כי יכול להיות שהבוכנות מפעילות כוח שונה מהמקוריות !! כוח שהוא חלש יותר או חזק מדי.

היתרון בארץ שאם הכוח לא מתאים,אתה מחליף על המקום.

על הבוכנות המקוריות כתוב כמה ניוטון הן מפעילות. פשוט מזמינים על פי המספר הזה ולא תהיה בעיה.

יום טוב גם לך

פורסם
נכון,צריך להסתכל על הכוח אבל לא כולם שמים לב.

בימינו השיטה המומלצת היא חיפוש לפי מק"ט ייצרן.

בדרך כלל על הבוכנה המקורית מופיע מק"ט ייצרן. רושמים את מק"ט הייצרן באתרים של ייצרני אפטר מרקט ומוציאים את המק"ט המתאים של בוכנה תחליפית.

או לחילופין לפי פרטי הרכב.

לדוגמא:

http://ows-cdn.tecdoc.net/magnetimarelli/home.jsp?server=2&time=26/12/2019-20:32:30

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...