Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד 75 דולר ואפילו פחות מזה עדיף. כדי לא לשלם מס נוסף...ומשלוח חינם ..

https://www.amazon.com/TOPVORK-Polisher-Variable-D-Handle-Polishing/dp/B07KHP9BW9/ref=sr_1_6?crid=23RIMR6FXUZWI&keywords=dual+action+polisher&qid=1576681131&sprefix=dual+ac%2Caps%2C300&sr=8-6

מה דעתכם על זו למשל?איך אני יודע שהמכונה מתאימה לשימוש בארץ? יכולים להסתכל על הקישור ששמתי למשל?

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם

להזמין מאמאזון בעייתי - רוב המכונות שם הן 110V. בשרשור הנ"ל שפתחתי, יש קישור למכונה מאליאקספרס.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?681158-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-2016

פורסם

תודה. תיכף אסתכל בפרוטרוט בקישור. לגבי ה VOLT במכונה שאני שמתי קישור אליה זה מה שכתוב :

[TABLE=class: a-keyvalue prodDetTable, width: 606]

[TR]

[TH=class: a-color-secondary a-size-base prodDetSectionEntry, bgcolor: #F3F3F3, align: left]Voltage[/TH]

[TD=class: a-size-base]120 volts

זה הדבר היחיד שרלוונטי לגבי כל מכשיר חשמל שאתה רוצה שיעבוד בארץ? שיהיו לו 220 וולט?

מה לגבי האמפר ו ה וואטס?

[TABLE=class: a-keyvalue prodDetTable, width: 606]

[TR]

[TH=class: a-color-secondary a-size-base prodDetSectionEntry, bgcolor: #F3F3F3, align: left]Amperage Capacity[/TH]

[TD=class: a-size-base]7.5 A[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: a-color-secondary a-size-base prodDetSectionEntry, bgcolor: #F3F3F3, align: left]Maximum Power[/TH]

[TD=class: a-size-base]900 watts

אין להם שום רלוונטיות אלינו?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

דרך אגב ידידי הקישור ששמת שם למכונה לא עובד.

פורסם

הנה המכונה קודם כל.

https://www.aliexpress.com/item/32818453223.html?spm=2114.12010612.8148356.3.11583a739LTEwO

יש שלוש אופציות מחיר. הכי יקרה 74.5 דולר והכי זולה 60.5 ואחת באמצע 67.5 דולר. האם אני צריך את כל התוספות שמציעים בגרסת המחיר הבינונית והיקרה? מה השימוש של כל אחת ?

ה תחבושות צמר והתחבושות (bonnets או כיסויים האלו - למה שימושיות? יש מצמר ויש ממיקרופייבר ויש מכותנה. מן כיסויים לבישים כאלה עם גומי שמתלבשים על הדיסק הנצמד.

אם תוכלו לבדוק את שלוש האפשרויות ולהגיד לי אם הבינונית והיקרה משתלמות או מיותרות. וכמובן אני בוחר את אופציית 220וולט נכון?

פורסם

הפדים שמוצעים איתה מחורבנים. אפשר חוותר עליהם ולהזמין פדים טובים בכסף הזה.

כמובן 220v.

פורסם

כן, זה מה שחשבתי. הפדים הסיניים על הפנים.

זה בעצם הקישור שאתה שלחת לי נכון? אותה חברה סינית, אוטו קייר. רק ששלחת לי קישור לא הכי פעיל, של אליאקספרס איי אל, הקישורים בו תמיד על הפנים.

רכשת את הפדים של הקס לוג'יק באמזון במבצע שיש עדיין עכשיו משלוח חינם לארץ?

פורסם

אפשר קישור לפדים שמתאימים למכונה?

הרעיון לבצע פוליש לאחר צביעת רכב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...