Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשמת חלום בן 29 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי עם מכוניות התחיל בערך בגיל 6 בערך כשקיבלתי את הדגם הראשון שלי, פורשה 911 1/64 של מז׳ורט. מאז האוסף הלך וגדל.

מבחינת הרכבים שהחזקתי, לא הצלחתי לממש את האהבה הזאת. כמעט כולם היו בליסינג מהעבודה וכולם היו משעממים חוץ מהקסרה 2 ליטר 2001 שהייתה הרכב הכי "ספורטיבי" שהיה לי.

ואז החיים קרו, לבנות קריירות, 2 ילדים שנולדו והגירה לקנדה. קניית רכב החלומות הייתה בעדיפות מאוד נמוכה, אבל מאוד. מה שכן, לפני המעבר לקנדה החלטתי למכור את האוסף שלי שלקח לי כ25 שנים לאסוף, הייתי צריך לשחרר עדי להמשיך הלאה.

קנינו לאישתי סנטה פה 2010 עם מנוע 3.5 ליטר ו 276 כ"ס. רכב חזק אבל רחוק מלהיות ספורטיבי. אני לעומת זאת הסתפקתי בסיוויק 2011 שסיפקה את כל מה שאני צריך, חוץ מהחלומות שלי. לאחר שיחות עם אישתי קיבלתי אור ירוק להגשים סופסוף את החלום והמבחר, אוי המבחר...

אז נתחיל:

ב.מ.וו M3, מספר אחד ברשימת רכבי החלומות. הE90/92 היו כבר ישנות ופזלתי לכיוון הf30, נסיעת מבחן גילתה שהרכב חזק ומפחיד לנהיגה על כביש רטוב ובחורף. בנוסף משהו פשוט היה חסר.

מרצדס AMG C63 , מהתייעצות עם אנשים היא תהיה חזקה, תא נוסעים יוקרתי יותר ומהירה יותר מה M3, אבל ה507 כ״ס שלה תיאורטיים כי קשה מאוד להוריד את הכח הזה לשני הגלגלים האחוריים. המשכנו הלאה.

אמריקאית לא רציתי כי רציתי קודם לרכוש את "רכב החלומות שלי" וזה למרות שהשודד׳ צאלנג׳ר SRT, נראית מפחידה גם כשהיא חונה. מתישהו נקנה Muscle car.

התחלתי לחשוב על רכבים פרקטיים יותר כמו ב.מ.וו X5M, היא פשוט מושלמת, פרקטית, מהירה ונראית מאיימת בחנייה כמו הצ׳אלנג׳ר SRT. לא שללתי אבל המשכתי הלאה.

גם האודי 7S עלתה כמועמדת, היא נוחה, חזקה, תא מטען סופר פרקטי, אם וכאשר למבורגיני ייצרו רכב נוסעים, היא בטח תראה כמו ה A/S/RS7. אבל היה לי חשש מאודי עם V8. היא יכולה להיות אופציה לא רעה בתנאי שתהיה עם אחריות. שמתי אותה באותה רשימה עם הX5M.

כאן כבר התחלתי לאבד את זה ולחשוב על כל הרכבים שהיו לי אותם כדגמים והיו בהישג יד, בנטלי קונטיננטל GT בת 10, מרצדס G קלאס, מרצדס CL 550, פשוט לא היה לזה סוף...

ערב אחד בשיחת סלון עם חברים פתאום הם נתנו לי רעיון שהפיל לי את האסימון! הרכב הזה תמיד היה ב wish list שלי אבל חלום מספר 2, לא בגלל עדיפות אלא בגלל סיבות כלכליות. חקרתי וחפרתי בכל פורום וסירטון יו טיוב שסיפק חצי מידע על הרכב הזה, עברנו הרבה שיחות עם אישתי על קניית רכב כזה יקר, היא מצידה תמכה בי ושלחה אותי ל"מסע" שבסופו אני אחזור עם החלום שלי וחיוך על הפנים.

במשך שנה סרקתי את אתרי האינטרנט של כל הסוכנויות המקומיות של היצרן ה״זה״, כדי לקצר תהליכים הם היו אצלי במועדפים וסרקתי אותם 3 פעמים ביום וזה לא כולל סריקה של כל הלוחות.

יום אחד במהלך הסריקה ביומיומית ראיתי אותה באתר של אחד הסוכנויות הרשמיות, היא נראתה מעולה, מחיר בטווח שלי ובאה עם אחריות מלאה לשנתיים מהיצרן. טלפון לסוכנות, אחרי שעתיים אנחנו שם, נסיעת מבחן עם הילדים במושב האחורי לוודא שהם נכנסים ולא מתלוננים. הגיע הזמן להחליט את ההחלטה הכי מטורפת שעשיתי עד עכשיו, להגשים חלום שהתחיל אי שעם בגיל 6, אז קניתי אותה, פורשה 911 4S שנת 2013. הייתי חייב לסגור מעגל בן 29 שנים.

ההודעה הזאת גם ככה ארוכה ואני אעלה פוסט התרשמות נפרד.

IMG_5439.jpgIMG_5441.jpgIMG_5440.jpg

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי! איזה כייף!!

היא מדהימה, תתחדש ותהנה

עוד עדיין מוקדם וזה, אבל עכשיו, אחרי שהגשמת חלום, צריך למלא את החלל עם חלום חדש, כי המשבצת כרגע ריקה

• אחראי פורום
פורסם

איזה כיף להגשים חלומות כאלה. נראית נהדר בצבע הזה.

תתחדש!

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו איזה צבע אללה ירחמו !

נראית בהחלט כמו חלום.

סע בזהירות, היא נראית כמו משמידת רשיונות סדרתית!

וואו איזה צבע מטריף כבר אמרתי??

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מדהימה! תתחדש ויהיה מאוד נחמד אם תנצל את השרשור הזה או אחר לרשמים ואחזקה, סתם מסקרנות שנראה את כל התהליך של להחזיק רכב ברמה כזו. תהנה!

פורסם

טווווואאווובבבבב!

תתחדש!

לגמרי לגמרי בוויש ליסט שלי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...